Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για την πίεση από τους γονείς της, το νέο κύκλο του GNTM και τα κορίτσια του My Style Rocks (video)

Must Read

Είναι μια από τις πιο γοητευτικές και ευγενικές παρουσίες της ελληνικές τηλεόρασης αυτή την περίοδο και έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένεια της αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα.

Πολυπράγμων και πολυάσχολη από μικρή, εξομολογείται ότι ως πρώτο παιδί της οικογένειας, δέχτηκε την πίεση να είναι καλή σε όλα, και όπως όλα δείχνουν το κατάφερε και με το παραπάνω!

Η κ. Χριστοπούλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες της στο GNTM όπως επίσης για τον Λάκη Γαβαλά και τον Στέλιο Κουδουνάρη που εκτιμά βαθύτατα.

Στην ερώτηση αν θα είναι στο νέο κύκλο του GNTM απάντησε: «Δεν ξέρω, δηλαδή τώρα είμαι στο My style rocks, ξέρω ότι μέχρι…δεν μπορώ να πω πότε, θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσει το My style rocks. Δεν ξέρω αν θα είμαι, εγώ έχω τη δουλειά μου, τα μοντέλα μου, τα ρούχα μου.»

Η Ελενα Χριστοπούλου σχολίασε επίσης τα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος στο «My style rocks» και ποιες ξεωρίζει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This