Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Κατηγόρησαν την Μαριάννα Καστανία για τον βανδαλισμένο τον τάφο του πατέρα της!

Σοκ για τη Μαριάννα Καστανία, η οποία αντίκρισε βανδαλισμένο το μνήμα του πατέρα της στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Το «κατηγορώ» της ηθοποιού με την αξιόλογη θεατρική πορεία είναι δριμύ, καθώς -όπως καταγγέλλει στην «Espresso» και στον Βαγγέλη Καράλη- πηγαίνοντας να τελέσει το τρίμηνο μνημόσυνο του δικού της ανθρώπου βρήκε τον σταυρό του τάφου σπασμένο σε κομμάτια. Οπως ισχυρίζεται, μάλιστα, οι υπάλληλοι του κοιμητηρίου κατηγόρησαν την ίδια για τον βανδαλισμό!

«Είχα να επισκεφτώ το μνήμα του πατέρα μου περίπου 15 ημέρες. Πήγα το περασμένο Σάββατο για να τελέσω το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες που έφυγε από τη ζωή. Και ξαφνικά αντίκρισα το μνήμα του βανδαλισμένο! Ο μεγάλος σταυρός ήταν σπασμένος! Επαθα σοκ!» περιγράφει στην «Espresso» η Μαριάννα Καστανία. Εχει όμως και χειρότερο: «Οταν πήγα χτες το πρωί για να καταγγείλω το περιστατικό στη γραμματεία του κοιμητηρίου, μου είπαν πως δεν είχαν ιδέα για το περιστατικό. Όταν τους ρώτησα εάν επρόκειτο για βανδαλισμό από αγνώστους ή για ατύχημα, με θράσος μου απάντησαν: “Γιατί να μην έχετε σπάσει εσείς το μνήμα;” Εξοργίστηκα πολύ! Βλέποντας τον εκνευρισμό μου, βέβαια, άλλαξαν στάση και με διαβεβαίωσαν ότι θα αποκαταστήσουν τις ζημιές» υποστηρίζει η καλλιτέχνιδα.

«Το θέμα είναι ότι ο φύλακας και οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου δεν είχαν πάρει είδηση για τις ζημιές και δεν έχω καμία απάντηση τι συνέβη στο μνήμα του πατέρα μου. Κάποιοι βέβηλοι αποφάσισαν να χτυπήσουν τον τάφο του ή επρόκειτο κάποιο ατύχημα από ανεύθυνο εργάτη του νεκροταφείου, που ποτέ κανείς δεν ανέφερε το γεγονός; Το μόνο που θέλω είναι να ηρεμήσει η ψυχούλα του πατέρα μου διότι εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ» συμπληρώνει.

Η ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια θυσίασε την καριέρα της στο θέατρο για να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της στην Ικαρία, που είναι ο τόπος καταγωγής της. Εφυγε από την Αθήνα και πήγε στο νησί για να βρίσκεται στο προσκεφάλι του κατάκοιτου δικού της ανθρώπου, ο οποίος τελικά έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο. Η Μαριάννα Καστανία προσπαθεί τώρα να σταθεί ξανά στα πόδια της. Έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στα καλλιτεχνικά δρώμενα και είναι δίπλα στους μαθητές της στο θεατρικό της εργαστήρι «Πλειάδες».

Δείτε επίσης: Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατονομάζει όλους τους «άφωνους» που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ