Στα δικαστήρια ο Σπύρος Μισθός με τη Δήμητρα Ακούρουγια για ενδοοικογενειακή απειλή  

Must Read

Δίχως τέλος μοιάζει η δικαστική διαμάχη του ηθοποιού Σπύρου Μισθού με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, με το όνομά του να βρίσκεται ξανά στα δικαστικά πινάκια, έπειτα από νέα μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Δήμητρα Ακούρου.

Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται, καθώς η υπόθεση αφορά πάλι το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ακριβώς όπως πριν από περίπου δύο χρόνια, οπότε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων είχε αθωώσει τον γνωστό καλλιτέχνη για την ίδια κατηγορία. Όμως, δεν λέει να σβήσει η κόντρα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, που έζησε κάτω από την ίδια στέγη περισσότερα από δέκα χρόνια και απέκτησε δύο παιδιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», τον περασμένο χρόνο η πρώην σύζυγος του ηθοποιού στράφηκε πάλι εναντίον του, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Μόνο που αυτή τη φορά κατά την εκφώνηση της υπόθεσης από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείου της Αθήνας κατηγορούμενος και μηνύτρια δεν έδωσαν το «παρών». Η έδρα ανέβαλε τη δίκη, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, ενώ αποφάσισε την επιβολή προστίμου 150 ευρώ στη Δήμητρα Ακούρου για λιπομαρτυρία.

Θερμό επεισόδιο

Τον Μάρτιο του 2018 ο Σπύρος Μισθός κάθισε ξανά στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, έπειτα από μήνυση της πρώην συζύγου του Δήμητρας Ακούρου. Η υπόθεση αφορούσε ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ του πρώην ζευγαριού, λίγο μετά τη δικαστική δικαίωση του ηθοποιού αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Η Ακούρου ήταν σε κατάσταση μένους εναντίον μου, γιατί είχαν προκύψει δύο δικαστικές αποφάσεις τότε. Εχω πλέον τρεις δικαστικές αποφάσεις για την επιμέλεια των παιδιών. Τα παιδιά είναι 12 και 6 ετών σήμερα. Δεν την απείλησα, δεν την έβρισα. Είχα πάρει την επιμέλεια και μετακομίσαμε με τα παιδιά στην Πετρούπολη» είχε αναφέρει τότε στην απολογία του ο Σπύρος Μισθός.

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί η κατάσταση μεταξύ τους ήταν τεταμένη. «Είχε έρθει να πάρει τα παιδιά. Εγώ έμαθα ότι πήγε βόλτα τα παιδιά με τον… γκόμενο και παραφέρθηκα. Ομως, δεν τη χτύπησα ποτέ και δεν την απείλησα ποτέ. Ισως να έβρισα εκείνη τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν απείλησα» είχε υποστηρίξει, τονίζοντας πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο μπροστά στα παιδιά τους. Ούτε εκείνη τη φορά είχε εμφανιστεί η Δήμητρα Ακούρου στο δικαστήριο, που απάλλαξε λόγω αμφιβολιών τον 60χρονο ηθοποιό.

Δείτε επίσης: Μάνος Παπαγιάννης: Η δολοφονία στην καφετέρια του και ο έρωτας με την Αγγελική Δαλιάνη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This