Τι επαγγέλλεται η Παναγιώταρου και αγοράζει τσάντες των 16.000 € αναρωτιέται η Ραμόνα (video)

Must Read

Άλλος ένα πόλεμος για τις μαϊμούδες τσάντες ξέσπασε ανάμεσα στη Ραμόνα Βλαντή και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Η εκκεντρική περσόνα Ραμόνα που όπως δηλώνει, δεν την ενοχλεί καθόλου που η Κιάρα Μαρκέζη αντιγράφει στο στυλ της αφού η ίδια έχει πολύ ωραίο στυλ και αυτό την τιμά, ρίχνει τα βέλη της στην Δήμητρα Αλεξανδράκη ακόμα μια φορά και απορεί για ποιον λόγο δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks αφού πηγαίνει με τσάντες – απομιμήσεις και οι κριτές το καταλαβαίνουν.

Ως παράδειγμα έδωσε επίσης και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που κυκλοφορεί συνέχεια με τσάντες «Hermes»: «Έχει πιο πολλές Hermes κι από τον Λάκη Γαβαλά που είχε συνεργασία με την εταιρία και του τις στέλνουν δέκα -δέκα στο σπίτι. Οι τσάντες της Παναγιώταρου είναι όλες μαϊμούδες. Τι επαγγέλλεται για να έχει τσάντα 16.000 ευρώ; Να την κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά!»

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, λίγες ώρες μετά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έσπευσε να διαψεύσει τη Ραμόνα αρνούμενη ότι κρατάει τσάντες μαϊμού:

«Μάλλον το κάνει για να είναι συνέχεια στο προσκήνιο και να ασχολούνται μαζί της, γιατί δεν λέει και τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένα άτομο σαν τη Ραμόνα, που μου περνάει παντελώς αδιάφορο, κάθεται και ασχολείται συνέχεια με τις τσάντες μου και με τα υπάρχοντά μου. Μου κάνει, επίσης, εντύπωση γιατί ρωτάει συνέχεια τι δουλειά κάνω, ενώ εμείς οι υπόλοιποι θα έπρεπε να της κάνουμε αυτή την ερώτηση. Αν γράψει στο Google το όνομά μου θα καταλάβει ποια είμαι και τι δουλειά κάνω κι εγώ κι ο άντρας μου. Είμαι ένα άτομο που δουλεύει από τα 18, έχω την επιχείρησή μου εδώ και 5 χρόνια, τη Ραμόνα δεν την έχουμε δει ποτέ να δουλεύει».

Δείτε επίσης: Η Κάτια Ζυγούλη έψαξε το κινητό και τον υπολογιστή του Σάκη αλλά όλα ήταν λάθος (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This