Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Ο Νίκος Αλιάγας στην Αθήνα για τις… εκπτώσεις!

Ο Νίκος Αλιάγας δεν αποχωρίζεται την Ελλάδα. Το Παρίσι – Αθήνα το έχει κάνει… Κολιάτσου – Παγκράτι!

Ο γοητευτικός παρουσιαστής από το Μεσολόγγι, που κάνει καριέρα στη γαλλική τηλεόραση ως σούπερ σταρ σε μουσικά σόου, βρέθηκε ξανά στην πατρίδα καλεσμένος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς.

νικος αλιαγας

Ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε βόλτα σε καφέ και μαγαζιά, μια και έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις. Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ευδιάθετος, σπορ ντυμένος και μιλούσε στο κινητό του, κλείνοντας διάφορα ραντεβού, όπως ενημερωθήκαμε από το στενό περιβάλλον του.

νικος αλιαγας

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής αναμένεται να έρθει ξανά στις αρχές Μαρτίου, όπου θα κληθεί να μιλήσει για θέματα ομογένειας στη Βουλή, μεταφέροντας και τη δική του προσωπική ιστορία ως παιδί ομογενών που έφυγαν από το Μεσολόγγι για το Παρίσι.

νικος αλιαγας

Διαβάστε επίσης: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γιορτάζει τις δυο Βαλεντίνες του

Εκεί γεννήθηκε και ο ωραίος Νίκος και μετέπειτα σταρ της γαλλικής τηλεόρασης, αλλά και ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους στο εξωτερικό, όπου κάνει λαμπρή καριέρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ