ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE Η Σοφιάνα Σπίνουλα μπαίνει στο «My Style Rocks» και το παιχνίδι… τώρα...

Η Σοφιάνα Σπίνουλα μπαίνει στο «My Style Rocks» και το παιχνίδι… τώρα αρχίζει! (video)

Η Σοφιάνα Σπίνουλα είναι η παίκτρια που μπαίνει με φόρα σήμερα στο «My Style Rocks», μετά την άδοξη αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Και, όπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά η παραγωγή… πέτυχε διάνα!

Χορεύτρια, μοντέλο και influencer, η 22χρονη καλλονή με καταγωγή από την Κέρκυρα, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «So You Think You Can Dance», όπου και είχε κλέψει χαλαρά την παράσταση.

Η Σοφιάνα, η οποία χορεύει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Josephine, διαθέτει βλέμμα που σαγηνεύει και αναλογίες που κόβουν την ανάσα!

Διαβάστε επίσης: Έξω από τα δόντια τα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το “My Style Rocks”: «Με μείωσαν, δεν έπρεπε να έχω πάει εξαρχής» (video)

Όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν και οι περισσότεροι από 80.000 followers της στο Instagram, πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία, η οποία βάζει… φωτιά στις ανδρικές καρδιές (και όχι μόνο), πιστοποιώντας ότι η παρουσία της στο «My Style Rocks» αναμένεται να… εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη.

  • Δείτε το trailer με την υπόδοχή της στο παιχνίδι: