Ο Ευθύμης Ζησάκης με ανασφάλιστο I.X. έγινε καπνός μετά από τροχαίο

Must Read

Μπελάδες από το κοντινό παρελθόν του φαίνεται ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα και στο άμεσο μέλλον του Ευθύμη Ζησάκη, καθώς ο γνωστός ηθοποιός εμπλέκεται από τον Ιανουάριο του 2018 σε μια δικαστική διαμάχη με συνάδελφό του, που αναμένεται να λάβει τέλος το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο καταγγέλλων Βαγγέλης Πυρινής, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί, έχει καταθέσει αγωγή αναφέροντας ότι ο ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε! Μάλιστα, κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά τη στιγμή που κυκλοφορούσε ανασφάλιστος με το πολυτελές αυτοκίνητό του!

Ο ηθοποιός και καταγγέλλων Βαγγέλης Πυρινής μιλάει στην «Espresso» για το ατυχές συμβάν που τον συνέδεσε με τον γνωστό συνάδελφό του, οδηγώντας την ιστορία τους στις δικαστικές αίθουσες.

«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί, που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη μέρα, όμως, πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο» μας λέει και συνεχίζει: «Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά. Το ίδιο έκανε και με τον οδηγό του ταξί. Μάλιστα, του είχε δώσει μια μέρα ραντεβού και δεν πήγε ποτέ. Όπως πληροφορήθηκα από έναν κοινό γνωστό μας που ζήτησα να μεσολαβήσει για να βρεθούμε, γύρισε και είπε για εμένα “σιγά που είναι και συνάδελφος ηθοποιός”. Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι, αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ».

Ο Eυθύμης Ζησάκης την ημέρα του ατυχήματος φέρεται ότι είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο, καθώς μία ημέρα πριν διέκοψε την ασφάλιση που είχε με γνωστή εταιρία.

Το ασφαλιστήριο

Η δικηγόρος του ενάγοντα μιλώντας στην «Espresso» δηλώνει: «Λόγω του προβλήματος με την ακύρωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου από τον κ. Ζησάκη Ευθύμιο στην ασφαλιστική εταιρία έγιναν δύο αγωγές. Μία κατά της ασφαλιστικής εταιρίας διότι, σύμφωνα με τον νόμο, αν το ατύχημα συμβεί εντός 16 ημερών από την ακύρωση καλύπτεται από την ασφαλιστική του εταιρία, και μία κατά του Επικουρικού Κεφαλαίου, λόγω ακύρωσης του συμβολαίου και θεωρούμενου ως ανασφαλίστου του οχήματος. Ακόμα δεν έχει αποζημιωθεί ο κ. Πυρινής και ταλαιπωρείται εξαιτίας της συμπεριφοράς του κ. Ζησάκη, ο οποίος, μάλιστα, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσει τα στοιχεία του. Σε κάθε περίπτωση, ποιος ο λόγος να κυκλοφορεί το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο; Κι αν γινόταν κάτι πιο σοβαρό;»

H συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του μηνυτή να αξιώνει τα χρήματα της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο.

Εφόσον δικαιωθεί ο κ. Πυρινής, ο κ. Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης. Το κύριο μέλημα του Βαγγέλη Πυρινή, ωστόσο, είναι να αποκατασταθεί κυρίως ηθικά και όχι τόσο οικονομικά, καθώς δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος και εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά του Ευθύμη Ζησάκη.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Φεβορυαρίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This