Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν χώρισαν ποτέ» (video)

Must Read

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, άνοιξε το σπίτι της στην δημοσιογράφο του «Happy Day».

Η αγαπημένη ηθοποιός κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και εξηγεί ότι η ίδια επέλεξε να κάνει τον ρόλο της υπηρέτριας, όταν της ζητήθηκε να βγάλει τα ρούχα της για να κάνει μια σέξι σταρ. 

Ως φοιτήτρια νομικής και αριστούχος της δραματικής, η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε, πόσο εύκολο ήταν για την κ. Στυλιανοπούλου να χρησιμοποιεί τα «μαργαριτάρια» στις ατάκες της, με την μοναδική ηθοποιό να απαντά ότι «πρέπει να είσαι μορφωμένος για να διαστρεβλώσεις την ελληνική γλώσσα»!

Για την προσωπική της ζωή, η εμβληματική ηθοποιός εξομολογείται ότι αγαπήθηκε πολύ αλλά ήταν άμυαλη και ότι θα έπρεπε να έχει έναν σύντροφο και παιδιά, ενώ μιλάει και για την αφοσίωση της σε μια αγάπη όλα αυτά τα χρόνια, όσες τύχες κι αν παρουσιάστηκαν.

Η κυρία Στυλιανοπούλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ θυμάται την φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη με τον Δημήτρη, δεν χώρισαν ποτέ. Την τελευταία στιγμή που την είδε ζωντανή ο Δημήτρης ήταν στο ιατρικό κέντρο». Η τελευταία της επιθυμία που της ζήτησε η Αλίκη λίγο πριν φύγει από την ζωή, ήταν να μεταφερθεί στον Θεολόγο.

Η κ. Στυλιανοπούλου συγκινείται και κλείνει την συνέντευξη τραγουδώντας «τα καημένα τα νιάτα τι γρήγορα που περνούν».

https://vimeo.com/394454444

Δείτε επίσης: Οι γοητευτικές Ελληνίδες που ερωτεύτηκαν και έκαναν δεσμό με μικρότερους άντρες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This