ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΟ Σάββας Πούμπουρας με την Αρετή και τον Τσάβι τους για τσάρκα σε εμπορικό κέντρο

Ο Σάββας Πούμπουρας με την Αρετή και τον Τσάβι τους για τσάρκα σε εμπορικό κέντρο

Εξόρμηση με τον σκύλο τους στο Golden Hall για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη.

Ο παρουσιαστής της πολυσυζητημένης εκπομπής του ΑΝΤ1 «Best friend’s fear» και η γυναίκα του, που πρόσφατα έγιναν γονείς και υποδέχτηκαν στον κόσμο και την κορούλα τους, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να σεργιανίζουν και να χαζεύουν τις βιτρίνες.

Μαζί τους το λευκό μαλτεζάκι τους, ο Τσάβι, όπως είναι το όνομά του, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις. Ντυμένοι casual chic και ευδιάθετοι, ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη σύζυγός του, όταν αντιλήφθηκαν τον φωτογράφο, χαμογέλασαν.

 Σάββας Πούμπουρας - Αρετή

Στα καλύτερα «κλικ» που τραβήχτηκαν, ωστόσο, πρωταγωνιστής ήταν ο χαριτωμένος σκυλάκος, ο οποίος, όταν το ζευγάρι κάθισε για καφέ, βολεύτηκε σε μια καρέκλα σαν κύριος. Το γλυκό τετράποδο αποτελεί μεγάλη αδυναμία του Σάββα και της Αρετής, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί με τους followers φωτογραφίες και βίντεο μαζί του. Θέλετε και το καλύτερο; Ο Τσάβι διαθέτει και δικό του λογαριασμό στο Ιnstagram!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης: Σπάνια κοσμική εμφάνιση του Ορφέα Αυγουστίδη με την αγαπημένη του Γεωργία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης