Άλλος άνθρωπος ο Αλέκος Ζαζόπουλος με 40 κιλά λιγότερα (video)

Must Read

Ο λαϊκός τραγουδιστής Αλέκος Ζαζόπουλος συστήθηκε στο κοινό με την επιτυχία «Στην υγειά της αχάριστης» το 2008 και το ελληνικό κοινό τον αγάπησε στα live του. Ο Αλέκος Ζαζόπουλος πρόσφατα απέκτησε με την σύζυγό του του τέταρτο παιδάκι τους και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Happy Day» και περιέγραψε πώς άλλαξε ριζικά την εμφάνισή του χάνοντας τα παραπανίσια κιλά που ήταν επικίνδυνα για την υγεία του με σωστή διατροφή και γυμναστική: «Πριν από 2 χρόνια πήρα την απόφαση να αλλάξω και έχασα 40 κιλά με διατροφή και γυμναστική. Πλέον είναι τρόπος ζωής, μου αρέσει πάρα πολύ και το απολαμβάνω. Έχασα τα κιλά, χαιρετάω γνωστούς, με κοιτάνε και δεν με αναγνωρίζουν».

Δείτε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου πόζαρε σε μπαλκόνι με μαύρο σουτιέν και προκάλεσε «εγκεφαλικά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This