ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΛουκέτο στο μαγαζί της Ιωάννας Τούνη στο Περιστέρι 

Λουκέτο στο μαγαζί της Ιωάννας Τούνη στο Περιστέρι 

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό

Κατέβασε ρολά το μαγαζί της Ιωάννας Τούνη στο Περιστέρι, μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer που μαζί με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη άνοιξαν κατάστημα της Bubblegun και στην Αττική, αποφάσισαν να το κλείσουν οριστικά όπως φαίνεται και στα πλάνα που δημοσίευσε το Breakfast@Star.

https://exchange.glomex.com/video/v-d833fi4fi2r5?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ιωάννα Τούνη μετά τη λήξη του συμφώνου συμβίωσης με τον Αλεξάνδρου σκοπεύει να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι στο κέντρο της συμπρωτεύουσας οι δύο φίλες διατηρούν το φυσικό κατάστημα της εταιρείας τους που άνοιξε πρώτο. Όταν η Τούνη μετακόμισε στην Αθήνα μετά τη γέννηση του παιδιού τους, προσπάθησε να επεκτείνει την επιχείρησή της, ωστόσο η ίδια πλέον υποστηρίζει ότι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://exchange.glomex.com/video/v-d835tst305zd?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

«Ναι, χώρισα»: Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε τους τίτλους τέλος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης