Διαζύγιο για τη Γωγώ Γαρυφάλλου και τον Κυριάκο Χατζηδιαμαντή λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους (video)

Must Read

Ο… ιός του χωρισμού «χτύπησε» και τη Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία παίρνει διαζύγιο από τον άντρα της.

Η παρουσιάστρια και ο Κυριάκος Χατζηδιαμαντής χώρισαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ύστερα από έξι μήνες γάμου κι έναν μήνα από τη γέννηση της κορούλας τους. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εκπομπή «Μεσημέρι», στον Σκάι, λέγοντας πως έχει ήδη υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. «Χώρισα. Υπέγραψα και το διαζύγιό μου. Είμαι μια χαρά και πολύ ευτυχισμένη, γιατί, ενώ επέλεξα έναν πολύ καλό άνθρωπο να κάνω ένα παιδί, δεν ταιριάξαμε» ανέφερε μπροστά στην κάμερα.

Και συνέχισε: «Υπήρχανε καβγάδες και μπροστά σε ένα παιδάκι που ήρθε τώρα στη ζωή. Είπαμε, καλύτερα και οι δύο μαζί να το διαλύσουμε. Όλα μαζί, γνωριμία, γάμος, γέννα έκλεισε ένας χρόνος. Ήταν αλλιώς στην αρχή, μετά αλλάξανε».

Το Γωγουλίνι ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, μόνο κόντρες και διαφωνίες. «Ο ερχομός της μπεμπούλας έφερε τα πάνω κάτω. Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν καθόμασταν ούτε δευτερόλεπτο χωρίς να μαλώνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Δείτε επίσης: Anthony Carbonel: Kορωνο-bullying στον παίκτη του «X-Factor» επειδή τον περνάνε για Κινέζο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This