Η Μαρία Ψηλού και ο αρραβωνιαστικός της Κωνσταντίνος επισκέφτηκαν prive μπουτίκ της Louis Vuitton

Must Read

Τη στιγμή που η χώρα μας δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως λόγω κορονοϊού, φτώχειας και έντασης στα σύνορά μας με τους Τούρκους, η Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού και ο αρραβωνιαστικός της Κωνσταντίνος, με τον οποίο -όπως έχουμε ξαναγράψει- έχουν το ίδιο επίθετο, απολαμβάνουν το παραμύθι του έρωτά τους!

Το ζευγάρι βίωσε πριν από λίγο καιρό μια μοναδική εμπειρία χλιδής και πολλών χιλιάδων ευρώ, καθώς ο Κωνσταντίνος Ψηλός σε κοινή απόδρασή τους στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιένη, έκλεισε πριβέ την μπουτίκ της Louis Vuitton που βρίσκεται εκεί αποκλειστικά για την εκλεκτή της καρδιάς του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Κάραλη, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει πολυτελή δώρα στην αγαπημένη του. Οι δυο τους έκαναν τα ψώνια τους ανενόχλητοι στο πολυτελές κατάστημα της πανάκριβης εταιρίας, καθώς την ημέρα εκείνη ο Ψηλός το είχε κλείσει μόνο για αυτούς, τρώγοντας παράλληλα sushi και πίνοντας σαμπάνια.

Τη συγκεκριμένη εμπειρία έχουν απολαύσει μόνο πρόσωπα του διεθνούς τζετ σετ, σταρ του Hollywood και διάσημες περσόνες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, καθώς είναι μια απόλαυση που συνοδεύεται από πολλές χιλιάδες ευρώ. Το ποσό που απαιτείται για να κάνει κανείς πριβέ τα ψώνια του και να γευματίσει μέσα στον διάσημο οίκο μόδας πραγματικά… ζαλίζει!

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι επισκέφτηκε την μπουτίκ της Louis Vuitton στη Βιένη προτού ξεφύγει η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ευρώπη και φυσικά πολύ προτού ανακοινωθεί το πρώτο κρούσμα στη χώρα μας.

Η εντυπωσιακή Μαρία Ψηλού περνάει τις ομορφότερες ημέρες της ζωής της, αφού, εκτός από τα λούσα και την πολυτέλεια, είναι έτοιμη για το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της. Όπως πρώτη έγραψε η «Espresso» πριν από λίγες εβδομάδες, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Κωνσταντίνο Ψηλό περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη του «πελαργού».

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Λαζόπουλος στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό στα… λαρισαϊκά (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This