Έξαλλη η Αγγελική Δαλιάνη με όσους την κατηγορούν για τους ντελιβεράδες: «Αν δεν βγάλετε δηλητήριο, δεν μπορείτε!» 

Must Read

Η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη που μένει στο σπίτι της με την οικογένειά της βρέθηκε στο στόχαστρο ορισμένων κακοδιάθετων, σχολιαστών που ίσως τα νεύρα τους να έχουν ενταθεί λόγω της καραντίνας και του εγκλεισμού!

Η ηθοποιός που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία όπου ποζάρει με καφέ σε χάρτινο ποτήρι, τον οποίο παρήγγειλε από συγκεκριμένο κατάστημα και θέλησε να το στηρίξει, «τα άκουσε» από ακόλουθούς της και μάλιστα αναίτια!

Ο λόγος; Ότι εκθέτει σε κίνδυνο τους εργαζόμενους που κάνουν ντελίβερι, την στιγμή που τα ίδια τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν δώσει σαφείς οδηγίες για το ποιοι είναι απαραίτητο να εργάζονται και μάλιστα με τα κατάλληλα μέσα προφύλαξης!

Η Αγγελική έδωσε την δική της απάντηση στους έξαλλους followers: «Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας δεν μπορείτε!!!! Υπάρχουν άνθρωποι αυτές τις μέρες που για διάφορους πολύ σημαντικούς λόγους, που ίσως εσύ μάλλον με το φτωχό σου το μυαλό να μην μπορείς να καταλάβεις, πρέπει να δουλέψουν… Καλό είναι, λοιπόν, τηρώντας τις προφυλάξεις όπως είπα, να τους στηρίξουμε…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This