Πέμπτη 24/6/2021

O Γιώργος Τσαλίκης και ο γιος του «καρφώνουν» την Δώρα για τα στραβά κουρέματα (video)

Τα κλειστά κουρεία και κομμωτήρια έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα κυρίως στους άνδρες, που αναμένεται να βγουν από τα σπίτια τους μετά την καραντίνα ως «homo sapiens» ή ναυαγοί.

Ποιοι αναλαμβάνουν να τους σώσουν; Μα φυσικά οι σύζυγοι και οι σύντροφοί τους που πιάνουν στα χέρια τους τα ψαλίδια και γίνονται κομμώτριες θέλοντας και μη!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με αναρτήσεις του στο Instagram, «καίει» την σύζυγό του Δώρα για το κενό που του άφησε στον κρόταφο, με την ίδια φυσικά να θυμώνει γιατί δεν φτάνει που ανέλαβε χρέη «Τρύφωνα Σαμαρά», αλλά ακούει και αρνητικά σχόλια από πάνω!

Ο Γιώργος Τσαλίκης μάλιστα, παρουσιάζει ως μάρτυρα και τον μικρό γιο του που παραδέχεται ότι «η μαμά δεν τον κούρεψε καλά, του άφησε τρίχες και κενά»! Με το αστείρευτο χιούμορ του πειράζει την σύζυγό του Δώρα, αλλά εκείνη φαίνεται να μην το βρίσκει τόσο αστείο!

Εμείς της στέλνουμε την συμπαράστασή μας, όπως και σε όλες τις συζύγους/συντρόφους που ανέλαβαν μέσα σε όλα τα άλλα και τον ρόλο του κομμωτή!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ