Ο Τάσος Ξιαρχό απαντάει για το ζεϊμπέκικο: «Επειδή κάποιος πηγαίνει με άνδρες, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άνδρας»

Must Read

Η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα από την εκπομπή «Πρωινό» συνάντησε πρόσφατα τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος μίλησε για το βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανίζεται να χορεύει ζεϊμπέκικο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

@tasosxiarchoΜερικές φορές η ψυχή σε ωθεί να κάνεις κάτι! Εγώ το ήθελα και οι φίλες μου με έσπρωξαν στη σκηνής. Φυσικά ο Αργυρός με τα τραγούδια του με έκανε να θέλω να χορέψω ❤️♬ original sound – Tasos Xiarcho

Ο Τάσος Ξιαρχό τοποθετήθηκε σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι κακοθελητές μού έγραψαν γκεϊμπέκικο, επειδή είμαι γκέι. Επειδή κάποιος μπορεί να πηγαίνει με άντρες, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. Ξέρω πολλές γυναίκες που είναι πιο μάγκες από άντρες».

Με αυτοπεποίθηση και χιούμορ, ο χορογράφος πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι παγιδευμένοι και ζηλεύουν με αυτό που βλέπουν. Όποιος είπε κακό σχόλιο, του κερνάω ένα τραπέζι και τον προκαλώ να ανέβει να χορέψει. Εγώ δεν ξέρω μπαλέτο. Άστους να λένε!»


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν, τι ακριβώς προσφέρει αυτό το ρεπορτάζ στην κοινωνία; τι μας νοιάζει εμάς τι κάνει το παλληκάρι, που λέει ο λόγος, άλλα προβλήματα δεν έχει ο λαός; για όνομα.

  2. Άνδρας είναι αλλά το ζειμπεκικο δεν είναι για τους άνδρες που τον παίρνουν. Αν θες μπορείς να χορεύεις που@@@τραγουδα κανονικά πχ Σνικ, Λαιτ, ή Λατογια Τζακσον

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This