Χάρις Αλεξίου: «Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσουν δάχτυλο και να μας πουν πώς θα σωθούμε;» (video)

Must Read

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, η Χάρις Αλεξίου, μίλησε στον Νίκο Στραβελάκη για την κατάσταση που βιώνει  η χώρα προσπαθώντας να σταματήσει την μετάδοση της πανδημίας:

«Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου εδώ και 20 μέρες και παίρνω τα μέτρα που μας ζητάει η πολιτεία. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε από την πολιτεία να μας πει να προσέχουμε. Όταν έχουμε μπροστά μας έναν τέτοιο κίνδυνο, όταν βλέπουμε να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι… Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσει κάποιος το δάχτυλο και να μας πει τι πρέπει και πώς θα σωθούμε; Αυτό ας το καταλάβουμε», είπε η Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Και συνέχισε: «Να ευγνωμονούμε τη ζωή μας γιατί έχουμε ένα σπίτι να μείνουμε και να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από τα χειρότερα. Να σκεφτούμε τους ανθρώπους, όπως είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές που γι’ αυτούς είναι μια πραγματικότητα αυτή η κατάσταση. Έχουν μπροστά τους, τους ανθρώπους που υποφέρουν, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν, που πεθαίνουν στα χέρια τους. Αυτούς τους ανθρώπους να σκεφτόμαστε και να ευγνωμονούμε το Θεό που εμείς είμαστε σε ένα ασφαλές μέρος και ας το σεβαστούμε αυτό. Μην πάμε να κάνουμε τους “έξυπνους”. Γιατί δεν είμαστε οι έξυπνοι εμείς. Κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, ας πάει να αυτοκτονήσει, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως να μεταφέρει στον άλλον αυτό…».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποκάλυψε ότι όταν όλα τελειώσουν, θα την απολαύσουμε στην Επίδαυρο ως θεά Αθηνά, σε ένα έργο που θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Νανούρης.

https://www.youtube.com/watch?v=sLEM6-THPnM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This