Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz μένουν σπίτι λόγω κορωνοϊού και το χαίρονται

Ζευγάρια της showbiz που είχαν μάθει να είναι συνεχώς έξω πριν ξεσπάσει η κρίση του Covid-19, τώρα πια μένουν σχεδόν συνέχεια μέσα και κάνουν πράγματα που πριν από την κρίση του κορωνοϊού απολάμβαναν σπάνια. Μαγειρεύουν, βλέπουν ταινίες και σίριαλ, διαβάζουν, χαίρονται περισσότερο τα παιδιά τους και τα κατοικίδια τους, ενώ μερικοί σκαρώνουν ακόμη και τραγουδάκια για τον κορωνοϊό. Πάνω απ’ όλα όμως αυτά τα ζευγάρια χαίρονται τον έρωτά τους στον εγκλεισμό.

7Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Μπορεί τα μέτρα της κυβέρνησης να είναι δύσκολα για πολύ κόσμο, ωστόσο για τον Σάκη Ρουβά, την Κάτια Ζυγούλη και την υπέροχη οικογένειά τους είναι μία καλή ευκαιρία να περάσουν δημιουργικό χρόνο όλοι μαζί και να απολαύσουν τις μικρές απλές χαρές της ζωής.
Ο διάσημος τραγουδιστής, που του αρέσει να μαγειρεύει, έφτιαξε χειροποίητα σπιτικά τσιπς και ανέβασε βίντεο στο Ιnstagram. Η όμορφη Κάτια πάλι μοιράζεται με τους followers της σε instastories στιγμές από οικογενειακές βόλτες κοντά στο σπίτι τους. Και οι δύο βέβαια φροντίζουν να κάνουν πράγματα με τα παιδιά τους και να είναι αισιόδοξοι και χαρούμενοι παρά τον εγκλεισμό.

Προηγούμενο