«Καρφιά» από την Ελένη Ράντου για το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου (video)

Must Read

H αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου μίλησε για το πώς βιώνει τις συνθήκες περιορισμού απαγόρευσης της κυκλοφορίας και περιγράφει πώς «ζούμε μια τρέλα».

Μέσω Skype η Ελένη Ράντου, μίλησε στην εκπομπή «DOT» και περιέγραψε ότι ασχολείται με όλα αυτά τα πράγματα που προσπαθούν όλοι να περάσουν την καθημερινότητά τους μέσα στο σπίτι. Ντουλάπες, καθαριότητα, διάβασμα, ταινίες, μαγειρική, η αγαπημένη ηθοποιός τονίζει, ότι τα έχει εξαντλήσει όλα και πιθανόν να είναι σε αυτούς που θα χρειαστούν ψυχολογική υποστήριξη πλέον:

«Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μία ψευτιά. Ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, μένουμε μέσα και είμαστε χαρούμενοι, μένουμε μέσα και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και με εκνευρίζει αφόρητα ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Γιατί τι να κάνω; Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω και αυτό και να δω που θα με πάει» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This