Η Μίρκα Καλατζοπούλου «πάλευε» 35 μέρες με τον κορωνοϊό 

Must Read

Ηθοποιός του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου, Μίρκα Καλατζοπούλου δήλωσε δημόσια ότι ξεπέρασε τον Covid-19!

H πάλαι πότε πρωταγωνίστρια που συμμετείχε σε αγαπημένες ελληνικές ταινίες όπως «Ο Κατήφορος», «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» αλλά και στο «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», ζει πλέιν με την οικογένειά της στην Αρτέμιδα. Αδερφή του ηθοποιού Γιάννη Καλατζόπουλου, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Καρλ Έσπερ και έκανε μαζί του οικογένεια στην Αμερική, ενώ μετά από χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και εκμυστηρεύτηκε ότι πάλεψε για 35 ημέρες με τον φονικό ιό:

«Αγαπημένοι μου φίλοι! Οι φωτογραφίες του Πάσχα που σας έστειλα με βρήκαν πρώτη φορά έξω στο κήπο,ύστερα από 35 μέρες μέσα,έχοντας αγκαλιά τον κοροναίο.Τώρα είμαι πολύ καλύτερα….σχεδόν ΤΕΛΟΣ! Είδατε στο πρόσωπό μου την ταλαιπωρία που πέρασα.Σας αγαπώ πολύ κι ευχαριστώ πολύ που με αγαπάτε!!Να έχετε Υγεία και να προσέχετε» έγραψε η ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This