Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν με τον 24χρονο Τάσο Τρύφωνος

Must Read

Μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο αγαπημένος παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος.

Ο πολυσχιδής Τάσος που ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, έκανε ρεπορτάζ και επιμελήθηκε εφημερίδες και περιοδικά αφήνοντας το προσωπικό του σημάδι σε κάθε έργο του.

Από το μακρινό 1998, σε ηλικία 24 ετών όταν ο Τάσος Τρύφωνος ξεκίνησε τη συνεργασία μου με το ανδρικό περιοδικό Status στις εκδόσεις Λυμπέρη και φωτογραφήθηκε για τη στήλη των συνεργατών. Γοητευτικός με σπινθηροβόλο βλέμμα και σαγηνευτικό χαμόγελο, ο νεαρός τότε Τρύφωνος βουτά στους κόλπους της δημοσιογραφίας.

«1998 σε ηλικία 24 ετών ξεκινώ τη συνεργασία μου με το ανδρικό περιοδικό #status στις εκδόσεις Λυμπέρη και ο εκπληκτικός Loukas Hapsis με φωτογραφίζει για τη στήλη των συνεργατών στο studio του στην άγνωστη για μένα – τότε – Καισαριανή. Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο μετακόμισα στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο κάτω από το studio του Λουκά και έμεινα εκεί για δώδεκα ολόκληρα χρόνια . Η αγαπημένη δική μου φωτογραφία ever», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This