Σάββατο 19/6/2021

Μαρίνα Βερνίκου: «Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα» (video)

H φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την εμπειρία της οικογένειας της με τον κορωνοϊό. Η φωτογράφος και σχεδιάστρια που λατρεύει τα ταξίδια, και αποτυπώνει με τον φακό της μαγικά στιγμιότυπα από όλες τις χώρες του πλανήτη, τυχαίνει να είναι και κουμπάρα του ζευγαριού Τανιμανίδη –  Μπόμπα οι οποίοι νόσησαν κι εκείνοι από τον ιο:

«Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε από Μίλτος από ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε, την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Μετά γυρίσαμε πίσω, πήγαμε σε ένα σπίτι στο βουνό που ήμασταν καλεσμένοι και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό. Η φίλη μας που μας είχε καλέσει μας είπε ότι ο οδηγός της είχε κορονοϊό, είχε τα ίδια συμπτώματα και λέγαμε “λες”; Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή φωτογράφος.

Ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης, όπως ανέφερε έχει ήδη δώσει πλάσμα για να βοηθήσει στις έρευνες για την καταπολέμηση της πανδημίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ