Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.
Ο σύντροφός της ήταν εκείνος που ετοίμασε το ταξίδι έκπληξη για να γιορτάσουν την επέτειο της σχέσης τους.
Όμως εκεί είχε μια περιπέτεια, λόγω ενδυμασίας, και ας είχε ακολουθήσει τις συμβουλές συνεργάτιδάς της.
Αποκάλυψε λοιπόν πως κατά τη διάρκεια βόλτας της στο Ριάντ δέχτηκε παρατήρηση από τις τοπικές αρχές για την ενδυμασία της.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, αστυνομικοί της επισήμαναν ότι το φόρεμά της είχε σκίσιμο στο πίσω μέρος του ποδιού.

Η περιπέτεια της Τούνη στο Ριάντ
Η influencer περιέγραψε το περιστατικό: «Χθες στη βόλτα, φορούσα αυτό εδώ το φόρεμα. Το βλέπεις πώς είναι, έτσι; Κλειστό. Μακρύ. Και μου έκανε παρατήρηση το Ριάντ police, Saudi police, δε ξέρω τι, γιατί εδώ πίσω, στο πόδι παιδί μου, εδώ κάτω χαμηλά, έχει σκίσιμο. Και μου είπαν «δεν μπορείτε να μπείτε κυρία μου» Πάλι καλά έβγαλα το μαντήλι από το κεφάλι και το έδεσα παρεό. Τι να σου πω τώρα εδώ πέρα. Πολύ αυστηρά τα πράγματα. Εντωμεταξύ αυτό λέω στο αγόρι μου, με έφερε επίτηδες εδώ για να ντύνομαι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση».
Στο βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά: «Όντως τώρα; Καταβάλλω τόση προσπάθεια με την ενδυμασία εδώ και παρόλα αυτά η Saudi police μου έκανε παρατήρηση για την αμφίεσή μου».
Δείτε ακόμα:
- Λάκης Ραπτάκης: Στο κοιμητήριο Γλυφάδας η κηδεία του
- «Δεν ψάχνω τη μαμά μου»: Ο Στάθης Σχίζας βάζει τέλος στη φημολογία για την προσωπική του ζωή

