Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου: «Μας αποκαλούν ανώμαλες, λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας» (video)

H σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Άλκηστις Αλεξανδράκη, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» θέλοντας να απαντήσει στο σχόλιο της Κατερίνας Λένη που άναψε φωτιές. Η Κατερίνα, λίγο πριν αποχωρήσει, έριξε το καρφί της για τη Ντέμη Γεωργίου ότι τα βράδια στο σπίτι του MasterChef, σηκώνεται και τρώει σαλάμια και τυριά ενώ δηλώνει βίγκαν. 

Η Άλκηστις απάντησε ότι  η παραγωγή να υπάρχουν ειδικά αλλαντικά, τυριά και γάλατα για χορτοφάγους και ότι πρόθεσή της Κατερίνας ήταν να επιτεθεί στη Ντέμη.

Έπειτα, η Άλκηστις Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που βομβαρδίζουν τις σελίδες τους στα social media, από την στιγμή που ξεκίνησε το MasterChef 4. Απειλές, ευχές να κλείσει το εστιατόριο τους αλλά και χαρακτηρισμοί όπως «ανώμαλες» στεναχωρούν και ανησυχούν τη σύντροφο της Ντέμης. 

«Λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μας αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο. Για τον χαρακτήρα της ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη. Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό που δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιο χαρακτήρα, δεν μπορείς να έχεις διαφορετικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ