Ο «Survivor» Χάρης Γιακουμάτος χώρισε ύστερα από 4 χρόνια γάμου! «Με έχει στενοχωρήσει πολύ» (video)

Must Read

Τίτλοι τέλους στον γάμο του Χάρη Γιακουμάτου. Ο γοητευτικός πρώην παίκτης του «Survivor», ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης, χώρισε από τη Μαρία Πανουσάκη ύστερα από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός αγοριού, του 3χρονου σήμερα Δημήτρη.

«Ναι, ισχύει ότι έχω χωρίσει εδώ και οχτώ μήνες, αλλά είναι από τα θέματα που δεν θα ήθελα να πολυσυζητήσω. Με έχει στενοχωρήσει πολύ, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο» δήλωσε ο ίδιος χθες το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε!», επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. Ο 38χρονος πολίστας, ο οποίος είναι και ανιψιός του τέως βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου, και η 29χρονη προπονήτρια κολύμβησης ήταν μαζί συνολικά 11 χρόνια. Μάλιστα, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε στις πισίνες του Χαλανδρίου.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το φθινόπωρο του 2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Πολύδροσο του Χαλανδρίου, αλλά το μυστήριο πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, μακριά από φλας και κάμερες.

Ο Χάρης Γιακουμάτος λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του με τη Μαρία Πανουσάκη είχε μιλήσει στην «Espresso» και είχε αναφέρει: «Ήμασταν και οι δύο αθλητές πόλο στον αθλητικό σύλλογο Χαλανδρίου Νηρέας. Μιλάμε για έρωτα με την πρώτη ματιά. Ήταν το πιο όμορφο κορίτσι που είχα συναντήσει και γρήγορα γίναμε ζευγάρι».

Τον Σεπτέμβριο του 2018, δύο μήνες μετά την έξοδό του από το «Survivor», έγιναν τα βαφτίσια του γιου τους, με αρκετούς συμπαίκτες του καλεσμένους στο μυστήριο. Περίπου δύο χρόνια μετά το χαρμόσυνο γεγονός ο γάμος του ζευγαριού έχει ρίξει αυλαία. Κρίμα…

https://www.youtube.com/watch?v=QUyL1gt_rUE&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Άσπα Τσίνα: Διπλό μέτωπο άνοιξε στο «Just The Two Of Us» με την Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Κάβουρα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This