ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΟ Γιάννης Σερβετάς για τον Γιώργο Μαρίνο: «Τον άνδρα δεν τον κάνει ο κ@λος, τα αρχ@δι@ τον κάνουνε»

Ο Γιάννης Σερβετάς για τον Γιώργο Μαρίνο: «Τον άνδρα δεν τον κάνει ο κ@λος, τα αρχ@δι@ τον κάνουνε»

Για τον Γιώργο Μαρίνο μίλησε ο Γιάννης Σερβετάς και αφηγήθηκε μια άγνωστη ιστορία.

Με αφορμή την απώλειά του, θυμήθηκε μια ιστορία από τα παλιά. Όταν βρέθηκε σε ιστορικό μαγαζί της Θεσσαλονίκης για γύρισμα για τους ΑΜΑΝ και έπιασε κουβέντα με έναν παλιό μετρ του μαγαζιού.

Ο Γιάννης Σερβετάς για τον Γιώργο Μαρίνο

Όπως αφηγήθηκε ο Σερβετάς:

«Μας είχαν παραχωρήσει όλο το νυχτερινό κέντρο για γύρισμα για το ΑΜΑΝ. Μπαίνω μέσα λοιπόν και πάω να βαφτώ και καθώς προχωράω προς τα καμαρίνια -μας είχαν δώσει το μεγάλο καμαρίνι. Πάω να μπω στο καμαρίνι και απ’ έξω στην πόρτα είχε αστέρια και είχε ονόματα: Διονυσίου, Δούκισσα και κοντοστάθηκα.

Μέσα ήταν ένας άνθρωπος του κέντρου, παλιός μετρ, μεγάλος σε ηλικία που ήξερε καλά τα κατατόπια του μαγαζιού με βαριά φωνή μου λέει: “μαγκάκο γιατί δεν μπαίνεις μέσα;”. Του λέω “δεν μπαίνω γιατί βλέπω τον τριθέσιο καναπέ τον δερμάτινο και λέω αν μπορούσε να μιλήσει τι ιστορίες θα μου έλεγε;”. Γελάει και μου λέει έλα κάτσε δίπλα μου και λέμε ιστορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του λέω “ποιο ήταν το καλύτερο παλικάρι που πέρασε από αυτό το μαγαζί;”. Χωρίς να το σκεφτεί δευτερόλεπτο μου απάντησε ο Γιώργος Μαρίνος. Ο Γιώργος Μαρίνος δεν έμπαινε από μπροστά, έμπαινε από πίσω και πήγαινε στην κουζίνα έπιανε την κυρά Θοδώρα, τον Βαγγέλη να δει τι κάνουν, να δώσει λεφτά, πει στο αφεντικό ας φύγει γιατί έχει άρρωστο παιδί.

Μετά έμπαινε βαφόταν, στολιζόταν και έβγαινε στην πίστα και έβγαζε λεφτά για όλους μας. Να θυμάσαι ένα πράγμα από εμένα: «Τον άνδρα δεν τον κάνει ο κ@λος, τα @@ τον κάνουν».

Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης