Η ΕΡΤ ζητά τους «Ράδιο Αρβύλα»! – Θα αντέξει άραγε το κανάλι τη σάτιρα (video)

Must Read

Μπορεί να υπάρξει σάτιρα στην ΕΡΤ; Μπορεί να υπάρξουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στη δημόσια τηλεόραση; Αφού ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν φημίζεται και τόσο για την ανεκτικότητά του στη σάτιρα, πώς θα αντέξει την ελευθερία του Αντώνη Κανάκη, που… όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει;

Ράδιο Αρβύλα

Εδώ δεν τον άντεξαν σε ΑΝΤ1 και Σκάι… θα του επιβληθεί η κατά κοινή ομολογία γερά συνδεόμενη με την εξουσία ΕΡΤ; Κι όμως, ποτέ μη λες ποτέ! Διότι η κρατική τηλεόραση φαίνεται ότι κάνει ποικίλα ανοίγματα, με νέες σειρές, όπως «Τα καλύτερά μας χρόνια» με την Κατερίνα Παπουτσάκη, την οποία θα δούμε από το φθινόπωρο, αλλά και γυναικεία μαγκαζίνο με τίτλους ιντριγκαδόρικους, όπως το «Φλ..ΕΡΤ», με οικοδέσποινα την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη.

Η ΕΡΤ θέλει, λοιπόν, και τον Αντώνη Κανάκη με τους «Ράδιο Αρβύλα». Ίσως γι’ αυτό έβαλε τα δικά της παιδιά να τους καλέσουν αύριο βράδυ για να τα… χώσουν ενδεχομένως σε όλους και όλα χωρίς ν’… ανοίξει ρουθούνι.

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑ

Πραγματικά, είναι απορίας άξιον πώς η εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου έδωσε βήμα στους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση. Όμως, αυτή την περίοδο πολλά… μαγειρεύονται.

Καθώς η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, το ερώτημα που παραμένει είναι τι θα κάνει η τηλεοπτική παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Οι τηλεθεατές τους αναρωτιούνται πού θα είναι η επόμενη τηλεοπτική στέγη τους μετά το θορυβώδες διαζύγιό τους από τον Σκάι.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο «Ευτυχείτε» του Open, οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους προκειμένου να τους εντάξουν στο δυναμικό τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Για να δούμε…

Δείτε επίσης: Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει ξανά «Deal» από τη Δευτέρα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This