Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει ξανά «Deal» από τη Δευτέρα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Must Read

Ανοίγουν και πάλι τα κουτιά των χιλιάδων ευρώ στο «Deal»! Ο Χρήστος Φερεντίνος, μαζί με τον τραπεζίτη, είναι έτοιμος να κάνει ξανά παιχνίδι, αφού ο Alpha έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη των γυρισμάτων.

Το σκηνικό στο πλατό παραμένει το ίδιο, ωστόσο η παραγωγή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους παίκτες, τοποθετώντας προστατευτικά τζάμια ανάμεσά τους και τηρώντας παράλληλα τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά, οι πόρτες του πλατό δεν θα ανοίξουν για το άλλοτε ένθερμο κοινό που γέμιζε ασφυκτικά τις κερκίδες του στούντιο. Η νέα πρεμιέρα ορίστηκε για τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 17.50, με το πρότζεκτ να υπόσχεται περισσότερα κέρδη, ακόμα και στους τηλεθεατές που θα μπορούν να παίζουν και από το σπίτι τους, διεκδικώντας καθημερινά το ποσό των 250 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του καναλιού φιλοδοξούν να κατακτήσει το «Deal» και πάλι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που διατηρούσε σταθερά πριν από την περίοδο της καραντίνας, ενώ επιθυμούν να γυριστούν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια, ώστε να υπάρξει επάρκεια και για την επομένη σεζόν, αφού με τον κορωνοϊό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τα τηλεοπτικά πράγματα θα κυλήσουν ομαλά το φθινόπωρο.

Δείτε επίσης: Δήμος Βερύκιος: Τέσσερα χειρουργεία έκανα μετά τον αφορισμό του Αμβρόσιου! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This