Με «άρωμα» γυναίκας οι επιλογές στο πρόγραμμα του Alpha

Must Read

O Αlpha τη νέα τηλεοπτική περίοδο θα εστιάσει στη γυναίκα, γι’ αυτό και ετοιμάζει ένα όμορφο… μπουκέτο από τηλεπαρουσιάστριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη θα δούμε τη Βάσω Λασκαράκη.
Η γλυκιά ηθοποιός έπειτα από το σίριαλ «Ερωτας μετά» θα επιχειρήσει το πρώτο της βήμα στην παρουσίαση: μια ψυχαγωγική εκπομπή με κεντρικό άξονα τη γυναίκα εργαζόμενη, μητέρα και σύζυγο, ρόλους που έχει και η ίδια στη ζωή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα συνεχίσει ακάθεκτη με το «Ηappy Day στον Alpha» στην πρωινή ζώνη, ενώ  ενισχύονται οι φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει τη… σκυτάλη κάθε μεσημέρι με μια κοινωνική εκπομπή, κρατώντας παράλληλα και το late nigh show της «Μεσάνυχτα».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θα συνεχίσει να «Χτυπά το κουδούνι» και την επόμενη σεζόν, αφού κερδίσει φυσικά τις καρδιές των τηλεθεατών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Ναταλία Γερμανού θα βρίσκεται πάλι στο τιμόνι της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!», καθώς είναι η απόλυτη νικήτρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Στη θέση του, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, παραμένει και ο Νίκος Μάνεσης, μια και κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης, όπως επίσης ο σεφ Aκης Πετρετζίκης, αφού οι νοικοκυρές χωρίς αυτόν δεν κάνουν.

Το μεγάλο στοίχημα του σταθμού στη βραδινή ζώνη δεν είναι άλλο από το reality «The Bachelor», του οποίου την παρουσίαση λέγεται πως θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σταθερή στη θέση της θα μείνει και η σειρά-διαμάντι «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Τέλος, στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων ο Alpha φιλοδοξεί να κρατήσει τον Αντώνη Σρόιτερ. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This