«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ακόμα ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει «ντου» στη σειρά του Alpha

Must Read

Έρχεται νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα». Η αγαπημένη σειρά του Alpha θα συνεχιστεί για όγδοη χρονιά και οι οκτώ πρωταγωνιστές της ετοιμάζονται να αρχίσουν εντατικά γυρίσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνουν μόνο μια μικρή διακοπή στα μέσα του Αυγούστου, ώστε να υπάρχει stock επεισοδίων σε περίπτωση που το επόμενο κύμα της πανδημίας οδηγήσει την Πολιτεία σε νέο lockdown, κάτι που όλοι απεύχονται.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του καναλιού εξετάζουν και το ενδεχόμενο να μπει ακόμα ένα ζευγάρι στην πλοκή, συμπληρώνοντας έτσι το… παζλ του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με νέες ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Η Ελένη Κοκκίδου και ο Αντώνης Αντωνίου είναι το πιο παλιό ζευγάρι της σειράς, μαζί τους άρχισε και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος όμως άλλαξε ταίρι στην πορεία και κατέληξε με την Κλέλια Ρένεση. Όσο για τους Μαρία Χάνου και Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τους Άννα Κουτσαφτίκη και Σπύρο Τσεκούρα έχουν αγαπηθεί εξίσου από το τηλεοπτικό κοινό. Ειδικά οι τελευταίοι που υποδύονται το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη έχουν μεγάλη δημοτικότητα.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν είναι στην πραγματικότητα από τη συμπρωτεύουσα. «Στον δρόμο ο κόσμος μου φωνάζει: “Πού είσαι, ρε Μπάμπη; Τι γίνεται, παοκτζή; Γιατί κατέβηκες στην Αθήνα, καρντάση;” Πραγματικά, αγαπούν τον ήρωά μου πάρα πολύ. Τους αρέσει που είναι βέρος Θεσσαλονικιός, που λατρεύει την κόρη του, τη Σοφία, και φοβάται μην μπλέξει με κανένα αγόρι που δεν είναι ΠΑΟΚ» δήλωσε πρόσφατα ο Σπύρος Τσεκούρας.

Δείτε επίσης: Γιώργος Τράγκας: Ακούστε ζωντανά την εκπομπή «Εν Αθήναις» στον ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This