Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Ποιοι είναι οι μνηστήρες και οι… γαμπροί για ΕΡΤ και ΑΠΕ!

Γράφει-σβήνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (μια και έχει την συνολική ευθύνη της δημόσιας ενημέρωσης) για τα πρόσωπα που θα κρατήσουν το «τιμόνι» τόσο της ΕΡΤ, όσο και του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μπάμπης Παπαναγιώτου αλλά Δημήτρης Τσιόδρας είναι οι επικρατέστεροι για το ΑΠΕ, αν και πρίν από λίγο καιρό είχε ακουστεί και τοπ όνομα του πρώην διευθυντή της Κυριακάτικής Ελευθεροτυπίας, Γιάννη Βλαστάρη. Ο τελευταίος αν και εξαιρετικά έμπειρος δημοσιογράφος με ένα πλούσιο βιογραφικό τα τελευταία χρόνια, απέχει από το επάγγελμα, κάτι που έχει προβληματίσει αρκετά τον στενό κύκλο των συνομιλητών του πρωθυπουργού.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Τσιόδρας (εμπειρότατος δημοσιογράφος και αυτός) είναι πάντα πολύ κοντά στη Νέα Δημοκρατία, αν και δεν κατόρθωσε να εκλεγεί στις 7 Ιουλίου.

Η ιδιαίτερη περίπτωση της ΕΡΤ είναι αυτή που προβληματίζει το Μαξίμου. Και αυτό διότι υπάρχει κακό παρελθόν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει «σημαία» τον πλουραλισμό και το δημόσιο χαρακτήρα της ενημέρωσης. Λογικό λοιπόν είναι να ακούγεται εντονότατα το όνομα του Κωνσταντίνου Ζούλα διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν σκέψεις να τοποθετηθεί άνθρωπος ναι μεν πολύ κοντά στην κυβερνητική παράταξη αλλά μακριά από την Πειραιώς. Για το λόγο αυτό ακούγονται τα ονόματα του Γ.  Κουβαρά και του διευθυντή του «Ελεύθερου Τύπου» Πάνου Αμυρά.

Εν αναμονή λοιπόν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ