Ο Γιώργος Παπαδάκης χάνει τον πιο στενό συνεργάτη του

Must Read

Τέλος στη συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη δίνει ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου παρουσιαστή, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1.

Να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί η αποχώρηση της Σάρας Σιαμπλή η οποία αντικατέστησε την Μπάγια Αντωνοπούλου και είχε λίγους μήνες παρουσίας στον χώρο, ο Νίκος Σιωμόπουλος όμως μετρούσε ήδη επτά χρόνια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση από καινούριο τηλεοπτικό σταθμό, του Βαγγέλη Μαρινάκη όπου και θα μετακομίσει την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του που χάνει έναν ακόμη πολύτιμο συνεργάτη, έχει αποδείξει όμως περίτρανα τόσα χρόνια στη πρωινή ζώνη της ενημέρωσης, ότι είναι επιλέγει την καλύτερη σύσταση ανθρώπων για την ομάδα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This