My Style Rocks με άρωμα σκληρού reality – Γνωρίστε τις καινούργιες παίκτριες (video)

Must Read

Το «My Style Rocks» επιστρέφει με γερές δόσεις reality, καθώς κάποιες από τις νέες παίκτριες που ανακοινώνονται σταδιακά από το Σκάι έχουν απασχολήσει ήδη τα φώτα της δημοσιότητας όχι φυσικά για τα επαγγελματικά τους ούτε για λόγους που αφορούν τη μόδα ή το στιλ.

Απεναντίας, στο… menu με τις ιστορίες των κοριτσιών που θα διαγωνιστούν στο reality μόδας, που διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο λόγω κορωνοϊού, υπάρχουν μια άγρια δολοφονία, ένας gay αστυνομικός ακτιβιστής και ένας πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός.

Πρώτη και καλύτερη συστήθηκε στους fans του «My Style Rocks» μέσα από σχετικό βίντεο, που παίζει από χθες στο κανάλι του Φαλήρου, η 27χρονη αισθητικός Κωνσταντίνα Παγάνη. Πρόκειται για την Κρητικιά που το 2017 στέφθηκε νικήτρια στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Transcontinental International». Τον Οκτώβριο του 2018 βίωσε τραγικές στιγμές, καθώς η 53χρονη μητέρα της Μαρίνα Τζωρμπατζάκη δολοφονήθηκε άγρια με 40 μαχαιριές από τον 60χρονο τότε πρώην κουνιάδο της μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε το θύμα στην περιοχή Δειλινά του Ηρακλείου Κρήτης. Όσο για τον λόγο που οδήγησε τον δράστη να βάψει τα χέρια του με το αίμα της πρώην συζύγου του αδελφού του, όπως υποστήριξε μετά τη σύλληψή του, το έκανε επειδή θεώρησε την άτυχη γυναίκα υπεύθυνη για το ότι η κόρη της (από τον πρώτο της γάμο) και ανιψιά του τον έδιωξε από το σπίτι της, όπου τον φιλοξενούσε επί τρία χρόνια. Ενάμιση χρόνο μετά η Κωνσταντίνα Παγάνη δηλώνει στο τρέιλερ της συμμετοχής της στο reality μόδας: «Θεωρώ ότι μέσα από τέτοια περιστατικά κάθε άνθρωπος πρέπει να βγαίνει σοφότερος, να βγαίνει δυνατότερος, να βγαίνει με πιο σπουδαία και δυνατή ψυχή. Έτσι, λοιπόν, κι εγώ στο “My Style Rocks” ήρθα να δώσω την ψυχή μου».

Η δεύτερη παίκτρια που ανακοινώθηκε μετά βαΐων και κλάδων από το Σκάι είναι η 35χρονη Έρη Λώλη από τα Ιωάννινα, η οποία εργάζεται σε κατάστημα με ρούχα και παπούτσια, και μεγάλη της αγάπη είναι το styling. Η ίδια είναι μητέρα μιας 5χρονης κόρης, ενώ όπως αναφέρει στο τρέιλερ της συμμετοχής της: «Ίσως το όνομά μου να σας θυμίζει κάτι, γιατί ο αδελφός μου έχει απασχολήσει τα μέσα λόγω της ιδιότητάς του και των πεποιθήσεών του, και προκάλεσε αρκετά σχόλια». Ο αδελφός της νέας παίκτριας του «My Style Rocks» είναι ο Μιχάλης Λώλης, ο πρώτος ανοιχτά gay αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Ο ίδιος έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις εκφράζοντας τις πεποιθήσεις του, είναι γνωστός για την ακτιβιστική δράση του για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ομοφοβίας, ενώ κατά καιρούς έχει προκαλέσει αντιδράσεις, όπως όταν πόσταρε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία να φιλιέται με τον σύντροφό του κάτω από την ελληνική σημαία.

Η τρίτη από τις «φρέσκες» παίκτριες του «My Style Rocks» είναι η 36χρονη Βίκυ Μανώλη, που δηλώνει παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και μοντέλο. Όπως αναφέρει η ίδια στο βίντεο της συμμετοχής της, η αγάπη της για τη μόδα ξεκίνησε όταν ήταν μικρή και έβλεπε τη γιαγιά της να ράβει φορέματα στη ραπτομηχανή της. «Η προσωπική μου ζωή συζητήθηκε έντονα από τα media και τα gossip περιοδικά εξαιτίας ενός δεσμού μου» λέει στη συνέχεια. Για ποιον μιλάει; Μα, φυσικά, για τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, πρώην σύζυγο της Νατάσας Θεοδωρίδου, με τον οποίο η Βίκυ έζησε πράγματι ένα φλογερό ειδύλλιο. Η σχέση τους κράτησε περίπου τρία χρόνια και έληξε άδοξα το 2010. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, η νεαρή γυναίκα σημειώνει πως είναι έτοιμη να κάνει τους πάντες να μιλούν για το στιλ της.

Για να δούμε…

Επιστρέφει ο Χριστόπουλος στη θέση του «Mr Lak»

Ο Λάκης Γαβαλάς φεύγει, ο Χάρης Χριστόπουλος επιστρέφει. Το «My Style Rocks» αλλάζει σύνθεση στην κριτική επιτροπή του. Το είχαμε γράψει και πριν από λίγο καιρό ότι οι υποχρεώσεις του Λάκη στη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» τη νέα χειμερινή περίοδο δεν θα του επέτρεπαν να είναι διαθέσιμος τις ημέρες των πολύωρων γυρισμάτων του reality μόδας του Σκάι.

Από τότε ακουγόταν μάλιστα πως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει να είναι ο Γαβαλάς, τότε οι ιθύνοντες του show είχαν σκεφτεί τον Χάρη Χριστόπουλο για την αντικατάστασή του. Όπως τα γράφαμε, λοιπόν, έτσι και θα γίνουν τα πράγματα. Ο Λάκης με τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τα εύστοχα σχόλιά του δεν θα είναι στην επιτροπή του νέου κύκλου του «My Style Rocks», που διακόπηκε πέρυσι, αφήνοντας κενή τη θέση του δίπλα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έλενα Χριστοπούλου.

Το κενό του πάντως θα καλύψει μια χαρά ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος ήταν στην επιτροπή και του πρώτου κύκλου του reality.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This