Ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης συζητά για το «Βινύλιο» με την ΕΡΤ

Must Read

Ένα «Βινύλιο» ρομαντικό, αλλά και άκρως ποιοτικό θα ενώσει την ΕΡΤ με τον Αντώνη Κανάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ουχί η σάτιρα, που κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει!

Το ειδύλλιο μεταξύ του Αντώνη Κανάκη και της δημόσιας τηλεόρασης καλά κρατεί από τις αρχές καλοκαιριού! Έτσι, όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον Αντώνη Κανάκη να δέχεται στενό μαρκάρισμα από βασικά στελέχη της κρατικής τηλεόρασης προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της. Και όχι τυχαία μάλλον…

Μετά το τέλος της συνεργασίας του Κανάκη με τον Σκάι, τα επεισόδια του «Ράδιο Αρβύλα» ανέβαιναν σε κανάλι της ομάδας του Αντώνη Κανάκη, στο YouΤube, καταγράφοντας χιλιάδες views κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», με τους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη, τα πήγαν μια χαρά και ενώ το twitter της εκπομπής βομβαρδιζόταν από ερωτήσεις τηλεθεατών για το πότε θα επιστρέψουν και αν θα μπορούσαν να συνεργαστούν με την ΕΡΤ, ο «αρχηγός» της τηλεοπτικής ομάδας από τη Θεσσαλονίκη δεν φάνηκε ότι ήταν αρνητικός. Καθώς πλησιάζουμε προς τον Σεπτέμβριο το ενδιαφέρον της ΕΡΤ για τον Αντώνη Κανάκη είναι δεδομένο, αφού κάνει μια γενική στροφή προς την εμπορική τηλεόραση και δίνει βήμα σε νέες παραγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής παρουσιαστής βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τη διοίκηση του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, όσον αφορά την επιστροφή του στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, φαίνεται πως η ΕΡΤ κλίνει περισσότερο προς το «Βινύλιο» και όχι τόσο στη σατιρική παραγωγή των «Ράδιο Αρβύλα». Και αυτό γιατί με την πανδημία του κορονοϊού και την οικονομική κρίση δεν είναι καιρός για σάτιρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This