Big Brother: Ο Θέμης με «στρινγκ». Ξεχειλίζει ποιότητα ο ΣΚΑΪ

Must Read

Ο ΣΚΑΪ μέσω Big Brother έχει κυριολεκτικά εξοβελίσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας σε συνεχή μάλιστα μετάδοση μέσω live streaming. Δεν ξέρουμε εάν έχει σκοπό να αποκτήσει τηλεθέαση μέσω τέτοιων προκλήσεων ή αν απλά θέλουν να απονευρώνουν τελείως μια ήδη αποχαυνωμένη ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί καθηλωμένη στις οθόνες τον εξευτελισμό ψυχών και προσωπικοτήτων.

Την ώρα μάλιστα που οι τούρκοι προβαίνουν στην χειρότερη πρόκληση των τελευταίων δεκαετιών, συμπληρώνοντας 30 ολόκληρες ημέρες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Κατάσταση που όχι μόνο δεν αποκλιμακώνεται όπως υποστηρίζουν, αλλά συνεχώς εντείνεται με το τουρκικό ερευνητικό και την πολεμική αρμάδα να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην Ρόδο.

Μετά λοιπόν την κουλτούρα του βιασμού, τώρα έχουμε και την υποκουλτούρα. Και φυσικά το θέμα που παραπέμπει σε πορνογραφία αισχίστου είδους  ντύνεται με τον μανδύα ενός ριάλιτι σόου.

Η απαράδεκτη εμφάνιση στο live streaming του big brother

Πρωταγωνιστής αυτή την φορά ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος εμφανίστηκε το Σάββατο με γυναικείο εσώρουχο και στο διαδίκτυο επικράτησε πανικός!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This