Σία Κοσιώνη για «Big Brother»: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε» (video) #cancelbigbrothergr

Must Read

Ένα θέμα το οποίο έχει πολυσυζητηθεί τις δύο τελευταίες μέρες αλλά έχει πάρει και μεγάλη έκταση, είναι η χυδαία έκφραση που χρησιμοποίησε ο πρώην παίκτης του «Big Brother», Αντώνης Αλεξανδρίδης, περί βιασμού.

Πολλοί είναι εκείνοι που τοποθετήθηκαν, καταδικάζοντας τον για τον άνανδρο τρόπο σκέψης του είτε μέσα από την μικρή οθόνη, είτε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία από αυτούς είναι και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, η οποία χθες εξέφρασε την άποψή της στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων λέγοντας πως υπέστη σοκ και της προκάλεσε αποστροφή αυτό που άκουσε.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό…

Είναι περιττό να πω ότι μιλώντας σαν γυναίκα, αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι ότι οι γυναίκες προφανώς και δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός.

Τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες, αλλά και κάθε σκεπτόμενο άντρα. Όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά πρέπει να τα βλέπεις κατάματα, ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΙ»

https://www.youtube.com/watch?v=6RH4JGLH8vU&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This