Pop… down για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Κυρίαρχος στην τηλεθέαση ο Νίκος Μουτσινάς

Must Read

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πάρει και μια γλυκιά καρδούλα από τον σύντροφό της Snik και ήταν «Pop Up» στην πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha, μέχρι που βγήκε ο Νίκος Μουτσινάς και… χάθηκε από τον πίνακα της τηλεθέασης, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Η εκπομπή του top model κράτησε διψήφια ποσοστά έως τις τρεις το μεσημέρι, αλλά όταν άρχισε η ψυχαγωγική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος με την Ελένη Φουρέιρα τραγουδούσε «εγώ θα πάρω άνδρα καπετάνιο», «αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι», «ορκίσου να μη χωρίσουμε» και άλλα… hits, η θεαματικότητα πέταξε ως… μπαλόνι πάνω από το κανάλι του Φαλήρου.

Τα δεδομένα άλλαξαν κι έτσι οι δύο αντίπαλοι βρέθηκαν σε απόσταση 10 μονάδων ο ένας από τον άλλον. Αναλυτικά, το «Καλό μεσημεράκι» συγκέντρωσε στο δυναμικό κοινό 21,9% και το «Pop Up» έφτασε 11,8%.

Στο γενικό σύνολο, ο Μουτσινάς άγγιξε το 19% και η Ηλιάνα το 9,4%. Eν τω μεταξύ, μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έκανε πρεμιέρα, ωστόσο για τη Wikipedia έχει… πεθάνει εδώ και πέντε ημέρες. Για την ακρίβεια, αν ψάξει κάποιος το όνομά της στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια ελεύθερου περιεχομένου, θα δει πως εκτός από την ημερομηνία γέννησης αναγράφεται και η ημερομηνία θανάτου της, η 10η Σεπτεμβρίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που διαθέτει αρκετό χιούμορ, το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το σχολίασε και στην εκπομπή της, λέγοντας «είμαι εδώ, ζω και σήμερα, πιάστε με».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This