Αηδίασε το πανελλήνιο με το άρθρο του Ανδρέα Παπαδόπουλου!

Must Read

Ενώ ο τούρκος υπουργός εξωτερικών με μία συνέντευξη – πρόκληση στο CNN Turk παραθέτει ξεκάθαρα τους παρανοϊκούς όρους τους οποίους θα θέσει η Τουρκία για να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με την Ελλάδα, υπάρχει έλληνας αρθρογράφος που καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει το «μεγάλο ναι»!

Και μάλιστα αυτός ο αρθρογράφος ανήκει στον ευρύτερο κύκλο της οικογένειας Μητσοτάκη. Μιλάμε φυσικά για τον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο οποίος με άρθρο του στην Athens Voice καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «πει το ναι», ακολουθώντας μάλιστα τον οδικό χάρτη που έθεσε ο Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στην Καθημερινή!

Το άρθρο που αηδίασε τους Έλληνες!

Την ίδια στιγμή ο τούρκος υπουργός εξωτερικών ξεκαθαρίζει ότι θέλει αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, άνοιγμα της συζήτησης για την Θράκη και φυσικά καταπάτηση κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος όχι μόνο μέσω του παράνομου μνημονίου Λιβύης – Τουρκίας αλλά και με την απειλή πολέμου εάν η Ελλάδα εφαρμόσει το κυριαρχικό της δικαίωμα και επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 ναυτικά μίλια.

Και όμως, ο εξ αγχιστείας συγγενής του Μητσοτάκη και υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρεί ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να ενδώσει απέναντι στην φασιστική, παρανοϊκή Τουρκία και να πει το μεγάλο «Ναι».

Φυσικά και αυτή η θέση προκαλεί αποτροπιασμό και αηδία στην συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων, για να παρατίθεται όμως σημαίνει ότι κάποιους βολεύει. Κάποιοι θέλουν να σύρουν τον Μητσοτάκη σε μία ολέθρια απόφαση τόσο για τον ελληνισμό όσο και για τον ίδιον.
Και το ποιοί είναι αυτοί, πρέπει να εντοπιστούν από την ίδια την κυβέρνηση. Όπως φυσικά και τα κίνητρα τους. Διότι έχουμε διδαχτεί κάτι από την ιστορία, είναι πως τουρκόφιλος και τσάμπα δεν γίνεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This