Τρίτη, 4 Μάϊος 2021

Πάνε για αλλαγή ώρας στο «Pop up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου γιατί τα… βρήκε σκούρα από τον Μουτσινά

Τη στιγμή που οι φήμες θέλουν το reality μόδας «Style me up» με τη Μαρία Μπακοδήμου να αρχίζει στο Open τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 14.00, o Αlpha, όπως ακούγεται, προβληματίζεται για το γεγονός ότι το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop up» (μεταδίδεται καθημερινά από τις 13.50 έως τις 15.50) θα βρει απέναντί του ακόμη έναν δυνατό αντίπαλο.

Γιατί -κακά τα ψέματα- η όμορφη Ηλιάνα αντιμετωπίζει από τις τρεις το μεσημέρι και μετά και τον Νίκο Μουτσινά με το «Καλό μεσημεράκι» και τα βρίσκει αρκετά σκούρα.

Η σύντροφος του Snik η οποία θεωρείται η ουσιαστική αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, σηκώνει μεγάλο βάρος στους ώμους της γιατί η τηλεοπτική ζώνη στην οποία έχει πέσει δεν είναι και η πιο εύκολη. Αντιθέτως, είναι πολύ δύσκολη λόγω του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Alpha θέλουν πάση θυσία την άνοδο της συγκεκριμένης εκπομπής και δεν θα διστάσουν να κάνουν σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά τους για να πετύχουν τον στόχο τους.

Μία πρώτη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι και θα εξεταστεί σοβαρά από τον Οκτώβριο σε περίπτωση που δεν ανακάμψουν τα νούμερα της Ηλιάνας είναι να προχωρήσουν σε τομές στον προγραμματισμό εκπομπών.

Με βάση την πρόταση υψηλόβαθμου στελέχους του καναλιού, το «Happy Day στον Alpha» θα ολοκληρώνεται στις 10.30, η εκπομπή «Ωρα για Μελέτη» θα παίζει στον αέρα από τις 10.30 έως τις 12.15, θα ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο, το οποίο θα ολοκληρώνεται στη 1 το μεσημέρι, και θα ακολουθεί το «Pop up», το οποίο θα ρίχνει τίτλους τέλους στις τρεις το μεσημέρι.

Αυτή η κίνηση θα «γλιτώσει» την Παπαγεωργίου από έναν ισχυρό αντίπαλο, που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μουτσινά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ