Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΗΕΑ συναντήθηκε με τον Δ. Κουτσούμπα στα γραφεία του ΚΚΕ

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών της ΕΙΗΕΑ με τους επικεφαλής των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Must Read

Με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΚΕ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (EIHEA), συνεχίζοντας ακάθεκτο τις επαφές του με τους επικεφαλής όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στην εν λόγω συνάντηση, από πλευράς ΚΚΕ συμμετείχαν επίσης το μέλος του ΠΓ, κύριος Κύριλλος Παπασταύρου, διευθυντής του Ριζοσπάστη (ιστορικό μέλος της ΕΙΗΕΑ), όπως επίσης και ο κύριος Γιάννης Γκιόκας μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του γραφείου τύπου.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και του ΓΓ του ΚΚΕ για τα μείζονα θέματα που απασχολούν τον έντυπο τύπο την τελευταία πενταετία και παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πολλάκις εξαγγελθείσα οικονομική ενίσχυση των εφημερίδων που ακόμη εκκρεμεί, στην ανάγκη για θέσπιση του μηδενικού ΦΠΑ στην τιμή πωλήσεως και στον κύκλο εργασιών της έκδοσης της εφημερίδας και στην προστασία των Πνευματικών Δικαιωμάτων – νομοσχέδιο ενσωμάτωσης της Οδηγίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα.

Το ΔΣ της ΕΙΗΕΑ αναφέρθηκε επίσης στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στις επιχειρήσεις του  Έντυπου Τύπου, οι οποίες καθιστούν την ανάγκη για λήψη αποφάσεων και ενεργειών κατεπείγουσα.

Πλήρης διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, ακούγοντας τις θέσεις του ΔΣ της ΕΙΗΕΑ, εξέφρασε την στήριξη του στα αιτήματα των επιχειρήσεων του εντύπου τύπου και των εργαζομένων σε αυτές, συμπληρώνοντας ότι η κρατική διαφήμιση θα πρέπει να γίνεται με πλήρη διαφάνεια και με βάση αντικειμενικά κριτήρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This