Νέο… θύμα στον «πόλεμο» Ελεονώρας Μελέτη – Νίκου Μάνεση! Παραιτήθηκε ο ρεπόρτερ Ευτύχης Γρυφάκης

Must Read

Το 2014 ο Ευτύχης Γρυφάκης είχε φύγει από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου « Σπίτι μου, σπιτάκι μου», όταν το ντόμινο των παραιτήσεων είχαν αρχίσει η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Νίκος Παρτσώλης.

Πού να περίμενε ο δημοσιογράφος ότι το 2020 θα ζήσει ξανά στον Alpha τις ίδιες σκηνές ροκ, αλλά με άλλα πρόσωπα, μια και είναι ο δεύτερος ρεπόρτερ που δηλώνει παραίτηση από την εκπομπή της Μελέτη «Ωρα για μελέτη»! Μετά την αποχώρηση της Τίνας Μιχαηλίδου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» στο Open, ο Γρυφάκης υπέβαλε την Παρασκευή την παραίτησή του και αποτελεί πλέον παρελθόν από την εκπομπή. Προφανώς το αντίο του συνδέεται με όλα όσα έχουν γίνει (πίσω από τις κάμερες) ανάμεσα σε Μάνεση και Μελέτη αναφορικά με τις αρμοδιότητες, το κόνσεπτ της εκπομπής και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο φύλλο, οι υπεύθυνοι του Alpha φέρεται ότι έχουν ενοχληθεί σφόδρα με όλα όσα γίνονται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη και έχουν ζητήσει να «κλείσουν επιτέλους τα στόματα» και να πέσουν οι τόνοι. Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι τόνοι όχι μόνο δεν πέφτουν, αλλά κάθε μέρα έχουμε ακόμη ένα επεισόδιο στον εμφύλιο που ταρακουνά το κανάλι της Κάντζας και την τηλεόραση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This