Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι στα… χάι του! Τον βλέπουμε στην TV και το «σανίδι»

Στη μικρή οθόνη τον βλέπουμε στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 ενώ στο θέατρο ετοιμάζεται να συμπράξει με την τηλεοπτική Αγγελική του Alpha στην παράσταση «Ανθρωποι και Ποντίκια» στον Τεχνοχώρο Cartel

Must Read

Ανάμεσα σε δύο γυναίκες βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτή την περίοδο. Στη μικρή οθόνη τον βλέπουμε στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, στον ρόλο του σαδιστή διευθυντή των φυλακών Μάνου Βόσκαρη, ο οποίος αντλεί ευχαρίστηση βασανίζοντας και βιάζοντας την Ελένη Σταμίρη.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, υπήρξε αδελφικός φίλος του μακαρίτη Σέργιου Σεβαστού, ενώ τον είδαμε να επισκέπτεται και τη μητέρα του τελευταίου, τη Μυρσίνη, λέγοντάς της ότι θα κάνει κόλαση τη ζωή της γυναίκας που σκότωσε τον γιο της.

Στο θέατρο, από την άλλη μεριά, ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζεται να συμπράξει με την τηλεοπτική Αγγελική του Alpha στην παράσταση «Ανθρωποι και Ποντίκια» στον Τεχνοχώρο Cartel, ο οποίος μεταφέρθηκε φέτος σε ένα παλιό μηχανουργείο στου Ρέντη, το οποίο παραχώρησε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ, σε σκηνοθεσία του ίδιου του Βασίλη Μπισμπίκη και απόδοση της Σοφίας Αδαμίδου, σημείωσε τεράστια επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια και συνεχίζεται φέτος για τρίτη σεζόν με μια βασική αλλαγή στον θίασο: έφυγε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ήρθε η Μαίρη Μηνά, πρωταγωνίστρια και στη σειρά του Alpha «Αγγελική».
Η πρεμιέρα του έργου «Ανθρωποι και Ποντίκια» έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου.

Όσο για την υπόθεσή του, αφηγείται τη ζωή δύο εκτοπισμένων ψυχών σε βιομηχανικές αποθήκες και σε εργοστάσια, που αναζητούν δουλειά κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας κρίσης στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This