Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Διπλή «εισβολή»! Υπουργός με την κόρη του μπαίνουν στις «Άγριες μέλισσες»

Ο Καραβιώτης «σκάει μύτη» ως υπ. Δικαιοσύνης, με κόρη τη Σουρρή που σώζεται από τη Λενιώ

Αποδράσεις, αλκοόλ, επιστροφές στο Διαφάνι και νέα πρόσωπα στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1!

Στο Διαφάνι, λοιπόν, ο Μπάμπης, ο γιος του Κυριάκου, και η Ασημίνα ερωτεύονται με πάθος. Η Ασημίνα, θέλοντας να τον βοηθήσει, του έχει παραχωρήσει το πατρικό της και αυτό τούς φέρνει ακόμη πιο κοντά. Η σύζυγος του Νικηφόρου, μη μπορώντας πια να χειριστεί την επιστροφή του Δούκα Σεβαστού στο χωριό, αλλά και την ερωτική έλξη της για τον Μπάμπη, ξεσπάει στο ποτό!

Στη Λενιώ, μετά την απόδρασή της κι ενώ προσπαθεί να κρυφτεί, θα συμβεί κάτι που θα αλλάξει τα πάντα! Στον δρόμο της θα βρεθεί ένα ζευγάρι που πέφτει θύμα δολοφονικής απόπειρας. Η Ελένη προσπαθεί να τους σώσει και δέχεται τις σφαίρες!

Δημήτρης Καραβιώτης

Η κοπέλα που σώζει η Ελένη είναι κόρη υπουργού. Ο δάσκαλος ανακαλύπτει πως πρόκειται για τον υπουργό Δικαιοσύνης Πεσµατζή. Αμέσως τον προσεγγίζει και του εξηγεί τι έχει συμβεί στη Λενιώ μέσα στη φυλακή.

Ο υπουργός ακούει με προσοχή τον Λάμπρο, ο οποίος του εξηγεί πως έγιναν παραλείψεις στην υπόθεσή της και ζητά να της δοθεί χάρη, λόγω καλής διαγωγής. Όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν και η Λενιώ αποφυλακίζεται! Η πρώτη της κίνηση είναι να ψάξει για τη Δρόσω. Η μικρή Σταμίρη θα επιστρέψει στο Διαφάνι, ύστερα από πίεση της Λενιώς, που την ανακαλύπτει στον βούρκο της Τρούμπας!

Θεατρική παραγωγή

Ποια είναι όμως τα νέα πρόσωπα στη σειρά; Ο Δημήτρης Καραβιώτης, που τη φετινή θεατρική σεζόν ανέβηκε για λίγο στο σανίδι για τη μεγάλη θεατρική παραγωγή «Το τρίτο στεφάνι», πριν τα μέτρα για τον κορωνοϊό βάλουν λουκέτο σε όλες τις σκηνές, είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον υπουργό Δικαιοσύνης. Ο καταξιωμένος ηθοποιός είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και έχει καταφέρει να αφήσει το αποτύπωμά του στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Βασιλική Σουρρή

Όσο για την κόρη του υπουργού, θα την υποδυθεί η Βασιλική Σουρρή (απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Εμπρός Θέατρο Εργαστήριο), η οποία με τις «Άγριες μέλισσες» θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ