Ο ΣΚΑΪ τηλέοραση έκραξε τον Άδωνι την ώρα που ο ΣΚΑΪ ραδιόφωνο τον κάλυπτε!

Must Read

Το ζήσαμε κι αυτό. Τους παρουσιαστές στην τηλεόραση του Σκάι να κράζουν τον Άδωνη για αυτά που είπε περί τουρισμού και μετά τα μάζεψε. Και μάλιστα λίγη ώρα μετά αφότου το ραδιόφωνο του Σκάι με τον γίγαντα Άρη Πορτοσάλτε, να προσπαθούν να τον ξεπλύνουν!

Και τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος κουνούσε  καταφατικά το κεφάλι; Και βέβαια η είδηση θα ήταν να μην κούναγε καταφατικά το κεφάλι ο Άρης Πορτοσάλτε σε αυτά που του λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Είπε λοιπόν ότι δεν φταίει ο Μητσοτάκης που ξέφυγε ο κορονοϊός, αλλά φταίει ολόκληρη η ανθρωπότητα!
Και είπε άλλη μία ρηξικέλευθη άποψη ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ότι «τι θέλατε δηλαδή»; Να προβλέψει ο πρωθυπουργός αυτό που πρόκειται να γίνει; Πρωθυπουργό ψηφίσατε ή… προφήτη;

Είναι πραγματικά πρωτοφανές. Η δυνατότητα ενός πολιτικού να προβλέπει, η αυτονόητη υποχρέωση δηλαδή ενός πολιτικού να μπορεί να προβλέπει τα γεγονότα και να θωρακίζει ανάλογα την πατρίδα του, να θεωρείται …προφητική ικανότητα! Κάπου εδώ πετάμε στα σκουπίδια και τον ίδιο τον Τσώρτσιλ ο οποίος θεωρούσε την πολιτική ως την ικανότητα  να προβλέπεις σήμερα αυτό που θα συμβεί αύριο.

Τι είναι όμως ο Τσώρτσιλ μπροστά στον γίγαντα Άδωνι Γεωργιάδη.

Το συμπέρασμα πάντως είναι ότι αφού τον έκραξαν μέχρι και στην τηλεόραση του Σκάι, υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον τόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This