«Βροχή» από νέα spoilers στις «Άγριες μέλισσες»: Κωνσταντής και Σέργιος εξαφανίζονται!

Διαφάνι με «Φως στο τούνελ»

Must Read

Τα νέα spoilers για τις «Άγριες μέλισσες» είναι σοκαριστικά και μοιάζουν λες και έχουν ξεπηδήσει από το «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη!

Ο Κωνσταντής και ο ανιψιός του, ο μικρός Σέργιος, εξαφανίζονται από το σπίτι των Σεβαστών! Αυτή η διπλή εξαφάνιση θα συγκλονίσει το Διαφάνι και τις οικογένειες των Σεβαστών και Σταμίρη!

Ο Κωνσταντής, λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη, αποφασίζει να πάει στην Αθήνα. Η επικοινωνία με την οικογένειά του «χάνεται», όταν ανακαλύπτει ένα βράδυ στην Τρούμπα (ήθελε να ξεσκάσει στην περιοχή της αμαρτίας) τη Δρόσω που ως «Ρόζα» κάνει… καριέρα στα κακόφημα καμπαρέ. Ο γιος του Δούκα μόλις την αντικρίζει, σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπουν τα μάτια του.

Αρχικά ο Κωνσταντής προσπαθεί να καταλάβει πώς βρέθηκε η Δροσούλα στο περίφημο κέντρο «Χαβάη». Στη συνέχεια προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στο χωριό, λέγοντάς της ότι καταστρέφει τη ζωή της. Εκείνη όμως του ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω για πολλούς λόγους.

Η αναπάντεχη συνάντησή τους θα αρχίσει να ξυπνά συναισθήματα στον υιό Σεβαστό και θα πέσει πάνω στον…Τάκη, ο οποίος του επιτίθεται και τον απειλεί, λέγοντάς του να αφήσει ήσυχη τη Δρόσω. Ο αγαπητικός της όμως, βλέποντας το στενό μαρκάρισμα του Κωνσταντή, προκειμένου να τον απομακρύνει από εκείνη τού λέει όλη την αλήθεια για το παιδί της στο Διαφάνι.

Συγκλονισμένος με αυτά που ακούει, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας, αλλά της Δρόσως. Και μέσα σε όλα αυτά πιέζεται από την οικογένειά του να ορίσει ημερομηνία γάμου με τη Δόμνα! Αποτέλεσμα; Αποφασίζει να εξαφανιστεί από όλους και από όλα. Ουδείς πλέον γνωρίζει πού βρίσκεται, με τη Μυρσίνη, τον Δούκα και τον Μελέτη να αγωνιούν για την τύχη του.

Από την άλλη, ο μικρός Σέργιος Σεβαστός το τελευταίο διάστημα βιώνει τεράστιες αλλαγές στη ζωή του. Ο ερχομός του παππού του, αλλά και η αποκάλυψη για τη θεία Ελένη και τη φυλακή τον έχουν ταράξει. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι καβγάδες των γονιών του, της Ασημίνας και του Νικηφόρου.

Στο κάδρο των ευθυνών

Ο μικρούλης νιώθει παραμελημένος. Και τότε αποφασίζει να το… σκάσει, όπως ο θείος του ο Κωνσταντής. Ο Δούκας δεν διστάζει να επιρρίψει ευθύνες στη μάνα του. Στο κάδρο όμως των ευθυνών βάζει και την Ελένη, η οποία -όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα φύλλα- έχει γυρίσει στο Διαφάνι. Ο Δούκας θεωρεί ότι η επιστροφή της Ελένης τάραξε τον εγγονό του. Ο άφαντος όμως Σέργιος έχει ανακαλύψει μια καλή κρυψώνα και έχει αναστατώσει τους πάντες. Όταν κάποια στιγμή τον εντοπίζουν, θα μάθει τυχαία ότι η μητέρα του είναι η Δρόσω και όχι η Ασημίνα. Μια ακόμη καταιγίδα πλησιάζει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This