Χωρίς «εμβόλιο» στην… πανδημία των realities

Tα κανάλια συνεχίζουν ακάθεκτα να προετοιμάζονται για τη «σαλάτα» που θα σερβίρουν στους τηλεθεατές το 2021.

Must Read

H πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στην υγεία, στην οικονομία, στην κοινωνική ζωή αλλά και την ψυχαγωγία μας! Και καθώς ένα παρακλάδι της οικονομίας αλλά και της διασκέδασης είναι και η τηλεόραση, o κόσμος της μικρής οθόνης είδε να έρχονται τα πάνω κάτω εξαιτίας του Covid-19!

Πολλά κανάλια τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θέλησαν να επενδύσουν συνειδητά στην καλή ελληνική μυθοπλασία, αλλά αυτό είναι ένας καθημερινός άθλος και μάλιστα πολύ κοστοβόρος.

Μπορεί στους σταθμούς που στόχευσαν στη μυθοπλασία να εκτοξεύεται η τηλεθέαση, όπως ο ΑΝΤ1 με τις «Αγριες μέλισσες», αλλά ΣΚΑΪ και Star έριξαν τη ζαριά τους στα realities («Big Brother» και «GNTM»), μαντρώνοντας σε παραγωγές εγκλεισμού τους παίκτες, φλερτάροντας έντονα με την τηλεθέαση και τα διαφημιστικά έσοδα από τη μια και έχοντας ήσυχο το κεφάλι τους από τη άλλη ότι τα εν λόγω προγράμματα δεν θα χτυπηθούν από την πανδημία. Ο «ιός» όμως των realities, που αρκετά εξ αυτών (κυρίως το «Big Brother») ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, θα εξαπλωθεί στη μικρή οθόνη και το 2021, μια και κανάλια θα συνεχίσουν να επενδύουν στις συγκεκριμένες παραγωγές, καθώς λόγω του φορμάτ του εγκλεισμού θεωρούνται πιο ασφαλή απέναντι στον εφιάλτη του κορωνοϊού. Παρά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχονται για τη χαμηλή ποιότητά τους, και τη νέα χρονιά θα «προσγειωθούν» στη μικρή οθόνη realities για όλα τα… γούστα!

O ΣΚΑΪ θα διεκδικήσει και του χρόνου τα… πρωτεία, μια και η «σαλάτα» των realities που θα σερβίρει στους τηλεθεατές έχει απ’ όλα!

Λιάγκας ή Τάμτα;

Έτσι, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, οι τηλεθεατές θα δούνε το «House of fame» («Το σπίτι της δόξας»), με τις αιτήσεις για το μουσικό reality να έχουν αγγίξει ήδη τις 6.000. Οι φήμες ήθελαν τη θέση του παρουσιαστή να κρατά δυνατά ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς έχει προϋπηρεσία από το «Rising star» του ΑΝΤ1 και έτσι να βγει από τον τηλεοπτικό πάγο. Τις τελευταίες ημέρες όμως έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα της Τάμτα, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου την εμπιστεύονται πολύ στον ρόλο της παρουσιάστριας. Στην κριτική επιτροπή λέγεται ότι θα καθίσουν οι Φουρέιρα, Μουτσινάς και Βαρθακούρης.

Στο κανάλι του Φαλήρου επανέρχεται και το «Survivor», έτσι για να μην… ησυχάσουμε ποτέ από τις παραγωγές του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί! Εδώ και αρκετές εβδομάδες η παραγωγή έχει πατήσει το «κουμπί» των οντισιόν, για να ξεσκαρτάρει όλους εκείνους που θα ψοφήσουν της πείνας για το χρηματικό έπαθλο και τη δημοσιότητα. Όλα δείχνουν ότι η παραγωγή θα προβληθεί την άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού. Υπάρχουν σκέψεις το «Survivor» να προβληθεί (αν δεν σκάσει στα κεφάλια μας την άνοιξη) το καλοκαίρι, για να έχει ο σταθμός ένα πρόγραμμα απέναντι στο Euro 2020 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, εφόσον γίνουν, Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος!

Για την ώρα προβολής, Ατζούν και ΣΚΑΪ δεν τα έχουν βρει ακόμα, μια και στον ΣΚΑΪ θέλουν να βγαίνει στην ώρα του «Big Brother» (στις 23.00 δηλαδή), με τον Τούρκο να θέλει άλλη ώρα μετάδοσης, καθώς παλιά άρχιζε στις 9 παρά το βράδυ. Εκεί όμως πέφτει πάνω στις «8 λέξεις», οπότε οι «εγκέφαλοι» του σταθμού θα πρέπει να λύσουν και αυτή τη σπαζοκεφαλιά.

Σε ό,τι αφορά το μουσικό σόου «Masked Singer» («Ο Μεταμφιεσμένος τραγουδιστής») θα προβληθεί όταν ολοκληρωθεί το «Voice», δηλαδή προς τον Μάρτιο, και τα επεισόδια θα είναι διπλά ανά εβδομάδα, ενώ παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Το απόγευμα στον ΣΚΑΪ τη θέση του «My Style Rocks» θα πάρει το νέο σόου μεταμορφώσεων «Makeover». Και ενώ μέχρι πρότινος ακουγόταν το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου για τη θέση της παρουσιάστριας, τα δεδομένα άλλαξαν μιας και οι υπεύθυνοι αναζητούν ένα πιο εμπορικό όνομα. Εκείνη που παίζει δυνατά είναι η Εβελυν Καζαντζόγλου, η οποία κάνει μεγάλο γκελ στο Instagram! Tο κανάλι αποφάσισε να εντάξει το πρόγραμμα στην επόμενη σεζόν και τις τελευταίες ημέρες κάνει ραντεβού με αρκετά πρόσωπα που ασχολούνται με τη μόδα και την ομορφιά. Ο make up artist Παντελής Τουτουνζής, που συνεργάζεται επί σειρά ετών με την Ελένη Φουρέιρα, είναι ένα από τα πρόσωπα που άρεσαν πολύ στον ΣΚΑΪ για το «Makeover», ενώ και ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, που ήταν υπεύθυνος επί σειρά ετών για το λουκ των μαλλιών της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, που έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες κυρίες της σοουμπίζ, όπως η Άννα Βίσση, είναι επίσης ένα από τα πρόσωπα που συζήτησαν για το παιχνίδι.

Τα δικαιώματα του γνωστού reality «Φάρμα» -με τους παίκτες να καλλιεργούν τη γη και να αρμέγουν ζώα για να επιβιώσουν στην ύπαιθρο- που είχε εδώ και καιρό στα συρτάρια του ο ΑΝΤ1 βγήκαν στο… φως και έτσι η «Φάρμα» θα ενισχύσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα του σταθμού στο δύσκολο prime time.

Η μαγειρική και το 2021 θα είναι στα καλύτερά της! Οι αιτήσεις καταφθάνουν κατά χιλιάδες και ένα από τα πιο επιτυχημένα realities της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης το «Master chef», ετοιμάζεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο στο Star. Αν και υπάρχουν δυσκολίες λόγω πανδημίας και των μέτρων ασφαλείας που θα πρέπει να τηρηθούν, οι προετοιμασίες προχωρούν κανονικά. Οι τρεις σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης παραμένουν στις θέσεις τους και τα τηλεοπτικά μαχαίρια ακονίζονται… Οι παίκτες θα μαντρωθούν σε ειδικό σπίτι-στούντιο και καμία δοκιμασία δεν θα γίνει σε εστιατόρια ή στο εξωτερικό.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This