Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ο Στέφανος Κασιμάτης βρήκε νέα «γιάφκα» για να προσβάλλει τον Ελληνισμό

Ο Στέφανος Κασιμάτης – της «καλής Χρυσής Αυγής» – ειρωνεύεται τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο και υμνεί την κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου!

Στα σημερινά «Νέα» του κ. Μαρινάκη, όπου βρήκε καταφύγιο αφού έφυγε «κακήν κακώς» και σαν «αποδιοπομπαίος τράγος» από την «Καθημερινή» ύστερα από επανειλημμένες συγγνώμες της εφημερίδας για τα κατά συρροή προκλητικά δημοσιογραφικά του ατοπήματα, ο κ. Στέφανος Κασιμάτης ειρωνεύεται τον τέως ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο!

Και γιατί τον ειρωνεύεται;  Διότι ο κ. Κασιμάτης δεν μπορούσε να ανεχθεί το «στυλ» με το οποίο εκφραζόταν – και πάντα, ευτυχώς, εκφράζεται – ο Προκόπης Παυλόπουλος για τα Εθνικά Θέματα και για την Ορθοδοξία!  Μέχρι που τον σύγκρινε με «θεολόγο γυμνασιάρχη»!!  Όπως είναι φανερό αποτελεί μέγιστη τιμή για τον τέως ΠτΔ η «κριτική» Κασιμάτη, ο οποίος δεν έχει κρύψει τις συμπάθειές του για τον εθνομηδενισμό του ΕΛΙΑΜΕΠ και της ομάδας Σημίτη-Μητσοτάκη.

Το μεγάλο ζήτημα είναι για τη νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου.  Της περιποιεί τιμή άραγε ο κ. Κασιμάτης, όταν συντάσσεται μαζί της, γιατί η κα Σακελλαροπούλου ακολουθεί “light” γραμμή για τα Εθνικά Θέματα, ενώ την ώρα που «φλέγεται» η Χώρα από τις τουρκικές προκλήσεις εκείνη «περί άλλα τυρβάζει»; Και ακόμη περισσότερο, της περιποιεί τιμή ο «έπαινος» εκείνου που υπήρξε ο υμνητής της «καλής Χρυσής Αυγής» και, όπως είπαμε, έφυγε από την έγκριτη «Καθημερινή» με την «ουρά στα σκέλια»;

Κα Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό μας, μην ξεχνάτε τούτο: Ο έπαινος, γενικά, μοιάζει με το νερό.  Η ποιότητά του εξαρτάται αποκλειστικά από την πηγή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ