Συγκινητική η στήριξη Κουρτάκη στον Γεραπετρίτη

Must Read

Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος βάλλεται πανταχόθεν μετά τις εξωφρενικές τοποθετήσεις του, στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη.

Την ώρα που κανένα φιλοκυβερνητικό μέσο δεν τόλμησε ακόμα και να επιχειρήσει να καλύψει την πρωτοφανή δήλωση του υπουργού αναφορικά με την αναγκαιότητα ύπαρξης μονάδων εντατικής θεραπείας στο έθνικό σύστημα υγείας. Ευτυχώς, βρέθηκε ο Γιάννης Κουρτάκης που στην ιστοσελίδα των παραπολιτικών ανάρτησε έναν πραγματικό ύμνο για τον υπουργό – καθηγητή Γεραπετρίτη. Χωρίς φυσικά να αναφέρεται στις επίμαχες δηλώσεις, όπως αυτές για τα έξι μίλια που δεν διαφέρουν και πολύ από την δήλωση για τις ΜΕΘ. Αντίθετα, μπορούν να θεωρηθούν αλληλένδετες. Με την ίδια λογική του «είναι καλό να μην έχουμε πολλές ΜΕΘ για να μην πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι μέσα στις ΜΕΘ», καλό είναι να «μην έχουμε και πολλά μίλια εθνικής κυριαρχίας, διότι όσο μεγαλύτερη εθνική κυριαρχία έχουμε, τόσο περισσότερο θα την παραβιάζουν οι Τούρκοι».

Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν πλέκει το εγκώμιο του υπουργού επικρατείας, ο οποίος τον έχει δεχτεί και κατ’ ιδίαν στο γραφείο του όπως αποκαλύπτει, διότι «μπορεί εύκολα να γυρίσει στη δουλειά ως καθηγητής εάν φύγει από την πολιτική»!

Αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως. Για την ακρίβεια, χιλιάδες μαθητές και δεκάδες καθηγητές αδημονούν να γνωρίσουν από κοντά τον υπουργό επικρατείας ως καθηγητή, ειδικά μετά τις ρηξικέλευθες προσεγγίσεις «φασόν» που έχει κάνει για το Σύνταγμα της Ελλάδος. Και όπως βλέπουμε, αυτή η ώρα δεν θα αργήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This