Νέα καταιγιστικά spoilers για τις «Άγριες μέλισσες»! Η αποκάλυψη της Ανέτ

«Μελέτη μου, αυτός είναι ο πατέρας σου»

Must Read

Οι «Άγριες μέλισσες», σύμφωνα με τον καταιγισμό των νέων σπόιλερ, θα αποχαιρετήσουν το 2020 με συνταρακτικές εξελίξεις.

Ο Μελέτης βρίσκεται στο επίκεντρό τους, καθώς θα μάθει ποιος είναι ο πατέρας του! Η Ανέτ αντιμετωπίζει μεγάλο δίλημμα για το πώς θα αποκαλύψει στον γιο της την ταυτότητα του πατέρα του. Δεν μπορεί ακόμη να του το πει, γιατί δεν θέλει να του εξομολογηθεί ότι είναι ο καρπός ενός βιασμού, όμως μέσα από μια επώδυνη διαδικασία θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον Μελέτη ότι ο Θέμελης, ο πεθερός του Κωνσταντή, είναι ο πατέρας του!

Ο μεγαλοτραπεζίτης που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της Ανέτ θα αναγκαστεί μπροστά της να παραδεχτεί όλα όσα εκείνη του καταλογίζει και θα ζητήσει συγχώρεση! Απέναντι σε όλα αυτά θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Μελέτης και η σκηνή πατέρα και γιου καθηλώνει τους τηλεθεατές. Ο Θέμελης, θέλοντας να επουλώσει τις πληγές του Μελέτη, θα πάρει μια απόφαση που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Έχει στο μυαλό του να χρυσώσει το χάπι στον Μελέτη, θέλοντας να τον κάνει τον πάμπλουτο άρχοντα του Διαφανίου! Έναν νέο Δούκα Σεβαστό!

Στη δίνη των συνταρακτικών γεγονότων δεν βρίσκεται μόνο ο Μελέτης! Δεν είναι μόνο ο γιος της Ανέτ που έχει μαύρα μεσάνυχτα γι’ αυτά που θα έρθουν! Στην ίδια κατάσταση είναι και η Δόμνα, η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή, αφού τα μαντάτα έχουν για εκείνη οδυνηρές συνέπειες, μια και ο γάμος της θα πάει στον βρόντο! Από την άλλη, οι αδελφές Σταμίρη δεν θα δουν άσπρη μέρα! Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω θα συναντήσουν τεράστια εμπόδια στον δρόμο για την ευτυχία τους!

Η Ελένη έχει γυρίσει πλέον στο Διαφάνι, αλλά το χειρότερο γι’ αυτήν είναι ότι έρχεται στο χωριό και ο… Βόσκαρης, ο οποίος θα είναι ο νέος διοικητής στον Σταθμό της Χωροφυλακής. Ο στόχος του είναι ένας: να καταστρέψει τη Λενιώ! Κι ενώ εκείνη κάνει όνειρα με τον Λάμπρο για τον γάμο τους, ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα με σύμμαχο τον Δούκα για να διαλύσει τα σχέδιά της και την ευτυχία της!

Κατρακύλα

Η Ασημίνα μπορεί να φαίνεται ότι δίπλα στον Μπάμπη ξεχνά όλες τις σκοτούρες της, στην πραγματικότητα όμως τα σοβαρά προβλήματα γι’ αυτήν μόλις αρχίζουν. Εθισμένη στο αλκοόλ και στην κάνναβη αφήνεται στην αγκαλιά του Μπάμπη και δεν κινδυνεύει να χάσει μόνο τον Νικηφόρο αλλά και τον μικρό Σέργιο…

Η Δρόσω παρατηρεί το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Κωνσταντής και σύντομα θα τη δούμε να τον εμπιστεύεται. Γυρίζοντας και αυτή στο Διαφάνι και βλέποντας σχεδόν καθημερινά τον μικρό Σέργιο, θέλει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ο Κωνσταντής τη στηρίζει, βλέποντας παράλληλα και την κατρακύλα της Ασημίνας. Η ώρα που η μεγάλη «βόμβα» θα σκάσει στο Διαφάνι δεν αργεί! Η Δρόσω θα πει τη μεγάλη αλήθεια, αποκαλύπτοντας στον μικρό εγγονό του Δούκα ότι αυτή είναι η μητέρα του!

Στο Διαφάνι έρχεται ψυχίατρος για τον Μιλτιάδη

Σύμφωνα με τα νέα σπόιλερ, ο Μιλτιάδης αλλάζει σιγά σιγά ζωή. Ο πατέρας του Λάμπρου είναι ψυχικά διαταραγμένος εξαιτίας όλων όσων έχει περάσει και λόγω του ηλεκτροσόκ που του έκαναν στο ψυχιατρείο. Με τη βοήθεια του Παναγιώτη θα πάει για εξορκισμό σε άλλον ιερέα, αφού ο παπα-Γρηγόρης δεν θεωρεί ότι συντρέχει λόγος για να του κάνει εξορκισμό.

Τα πράγματα θα γίνουν πιο άγρια όμως για τον Μιλτιάδη καθώς θα δει κατάματα την αλήθεια. Ο αδελφός του Δούκα δεν είναι δαιμονισμένος… Έτσι θα συναινέσει να τον κουράρει ο γιατρός Αργυρίου, τον οποίο συστήνει στον Μιλτιάδη η Ανέτ αρχικά ως φίλο της.

Ο γιατρός τού αλλάζει τα φάρμακα και του δίνει ελπίδα για μια νέα αρχή. Τον ψυχίατρο που θα μπει στις «Άγριες μέλισσες» θα υποδυθεί ο Θάνος Χρόνης, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τη σειρά του AΝΤ1 «Μην ψαρώνεις». Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει, μεταξύ άλλων, εμφανιστεί και στις κινηματογραφικές παραγωγές «El Greco», «Το ταγκό των Χριστουγέννων» και «Μη φεύγεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This