Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Εκνεύρισε τον κόσμο ο Ευαγγελάτος!

Στην σοβαρότατη υπόθεση με την ληστεία των τραπεζικών θυρίδων, δεν άφηνε τον Λαμπρόπουλο να μιλήσει!

Απίστευτα γεγονότα πριν από λίγο στην ενημερωτική εκπομπή του Mega που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το θέμα της είδησης ήταν η μεγάλη κλοπή τεσσάρων θυρίδων γνωστών οικογενειών από τράπεζα στην Αθήνα. Μία πολύ σκοτεινή υπόθεση για την οποία διερευνάται όπως είναι επόμενο η εμπλοκή τραπεζικών υπαλλήλων.

Εμφανίζεται λοιπόν ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αρχίζει να αναφέρει ένα παρόμοιο συμβάν – πραγματικό θρίλερ – που είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη. Μία ιστορία που όπως είναι φυσικό ο περισσότερος κόσμος την αγνοεί. Και τότε ο Ευαγγελάτος άρχισε να τον διακόπτει, την ώρα που ο Λαμπρόπουλος έλεγε την συγκλονιστική ιστορία, λέγοντας «το ξέρω, το ξέρω»! Με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μην μπορούν να ακούσουν τι έλεγε ο αστυνομικός συντάκτης!

Μιλάμε για ένα από τα πιο εκνευριστικά επεισόδια που έχουν γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Καθώς ο τηλεθεατής περίμενε για να ακούσει μία πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία, και άκουγε τον Ευαγγελάτο να διακόπτει τον αστυνομικό συντάκτη, επειδή ο ίδιος την γνώριζε!

Κάποιος να πει στον κύριο Ευαγγελάτο ότι ο Λαμπρόπουλος δεν βγήκε στο παράθυρο για να ενημερώσει τον ίδιο, αλλά τους τηλεθεατές που έβλεπαν την εκπομπή! Έλεος πια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ