Εκνεύρισε τον κόσμο ο Ευαγγελάτος!

Must Read

Στην σοβαρότατη υπόθεση με την ληστεία των τραπεζικών θυρίδων, δεν άφηνε τον Λαμπρόπουλο να μιλήσει!

Απίστευτα γεγονότα πριν από λίγο στην ενημερωτική εκπομπή του Mega που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το θέμα της είδησης ήταν η μεγάλη κλοπή τεσσάρων θυρίδων γνωστών οικογενειών από τράπεζα στην Αθήνα. Μία πολύ σκοτεινή υπόθεση για την οποία διερευνάται όπως είναι επόμενο η εμπλοκή τραπεζικών υπαλλήλων.

Εμφανίζεται λοιπόν ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αρχίζει να αναφέρει ένα παρόμοιο συμβάν – πραγματικό θρίλερ – που είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη. Μία ιστορία που όπως είναι φυσικό ο περισσότερος κόσμος την αγνοεί. Και τότε ο Ευαγγελάτος άρχισε να τον διακόπτει, την ώρα που ο Λαμπρόπουλος έλεγε την συγκλονιστική ιστορία, λέγοντας «το ξέρω, το ξέρω»! Με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μην μπορούν να ακούσουν τι έλεγε ο αστυνομικός συντάκτης!

Μιλάμε για ένα από τα πιο εκνευριστικά επεισόδια που έχουν γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Καθώς ο τηλεθεατής περίμενε για να ακούσει μία πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία, και άκουγε τον Ευαγγελάτο να διακόπτει τον αστυνομικό συντάκτη, επειδή ο ίδιος την γνώριζε!

Κάποιος να πει στον κύριο Ευαγγελάτο ότι ο Λαμπρόπουλος δεν βγήκε στο παράθυρο για να ενημερώσει τον ίδιο, αλλά τους τηλεθεατές που έβλεπαν την εκπομπή! Έλεος πια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This